Samsung poate lansa un Galaxy Z Flip 3 exclusiv pentru fanii BTS

547
Samsung poate lansa un Galaxy Z Flip 3 exclusiv pentru fanii BTS
Sursa Foto: prin intermediul SamMobile.com

Samsung face adesea echipă cu cel mai mare grup K-pop din Coreea de Sud, BTS, pentru a-și promova produsele. Compania tachinează acum o altă potențială colaborare cu celebrul grup sud-coreean. Se pare că Samsung are în lucru o versiune exclusivă Galaxy Z Flip 3 pentru fanii BTS.

Nu este prima dată când compania Samsung lansează în colaborare cu BTS produse personalizate dedicate fanilor. Samsung lansat un smartphone Galaxy S20+ BTS Edition și setul Galaxy Buds+ BTS Edition anul trecut. Deci, de ce nu ar trebui să facă ceva similar pentru recentul smartphone pliabil Galaxy Z Flip 3? Poate cu atât mai mult cu cât Flip 3 se vinde foarte bine peste tot în lume și în special în Coreea de Sud.

Galaxy Z Flip 3 BTS Edition poate fi lansat în perioada următoare

Conform SamMobile, într-un tweet trimis prin contul său oficial, Samsung spune că trebuie totuși să vorbim despre „#GalaxyxBTS”. Această postare sugerează o potențială colaborare între Samsung și BTS pentru Galaxy Z Flip 3. Tweetul include un link către comunicatul de presă pentru evenimentul Galaxy Unpacked Part 2. Niciun detaliu despre acest eveniment nu a fost dezvăluit până acum. Comunicatul menționează că Samsung va „deschide noi experiențe pentru auto-exprimare prin tehnologie”.

Evenimentul Galaxy Unpacked Part 2 va fi transmis în direct pe canalul YouTube al companiei începând cu ora 10 ET pe 20 octombrie (ora 17:00 în România). Nu ne așteptăm să vedem un Samsung Galaxy Z Flip BTS Edition la acest eveniment, dar nici nu excludem acest lucru.

BTS – Bangtan Sonyeondan. Numele se traduce ca „Cercetașii Anti-glonț” în română și „Bulletproof Boy Scouts” în engleză. BTS este o trupă K-pop formată din șapte membri. Au debutat pe 12 iunie 2013 cu piesa No More Dream din primul lor single, 2 Cool 4 Skool.

Nu este o surpriză că Samsung a ales grupul K-pop BTS pentru a face publicitate la Galaxy Z Flip 3. Acesta este cel mai bine vândut smartphone pliabil al Samsung. Compania a vândut deja peste jumătate de milion de unități doar de Z Flip 3 în Coreea de Sud. În special persoanele tinere au cumpărat foarte multe telefoane Flip 3 și de aici provin cei mai mulți fani BTS.

Prin exploatarea imensei popularități a BTS, Samsung poate atrage în continuare clienții mai tineri spre cel mai recent smartphone pliabil. Dacă poate produce suficient din el pentru a satisface cererea este cu totul altă întrebare.