Probleme cu telefoanele pliabile: Samsung nu produce cât poate vinde!

383
Probleme cu telefoanele pliabile Samsung nu poate produce cat poate vinde
Sursa Foto: SamMobile.com

Cele mai recente smartphone-uri pliabile Samsung, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, au fost foarte bine primite. Au doborât deja toate recordurile de vânzări pentru dispozitivele pliabile ale companiei. Se pare că există încă o cerere foarte mare pentru aceste telefoane.

Cu toate acestea, se pare că Samsung are o problemă serioasă de rezolvat. Compania nu poate crește oferta pentru a satisface cererea enormă de pe piață. Este o poziție nefericită în care poate ajunge un producător de telefoane mobile. Samsung dorește ca telefoanele sale să fie mainstream, dar în acest moment nu este în măsură să facă cât de multe trebuie.

Samsung pur și simplu nu poate face suficiente telefoane pliabile

Deficitul global de cipuri a afectat grav capacitatea Samsung de a crește producția noilor pliabile. Din acest motiv, oferta noilor sale pliabile rămâne în continuare în urmă față de cerere. Samsung a făcut deja pași semnificativi pentru a rezolva lipsa de cipuri a pliabilelor sale. Nu a lansat noi modele emblematice Galaxy Note anul acesta. A fost o mișcare îndrăzneață, care a făcut ca Galaxy Z Fold 3 să fie considerat înlocuitor pentru Galaxy Note.

Deficitul global de cipuri este, de asemenea, motivul pentru care Samsung a acordat prioritate pliabilelor față de Galaxy S21 FE. Lansarea dispozitivului Fan Edition a fost, de asemenea, întârziată. Rămâne neclar dacă Samsung intenționează chiar să îl lanseze.

În Coreea au loc cele mai multe operații plastice pe cap de locuitor din lume, cu un record de 980.000 de operații în 2014, conform Business Insider. Seul este capitala mondială a chirurgiei plastice cu peste 500 de centre de înfrumusețare.

Samsung a avut nevoie de 39 de zile după lansare pentru a vinde peste 1 milion din noile sale pliabile în Coreea de Sud. Oferta este acum atât de limitată încât unii clienți trebuie să aștepte până la o lună pentru a-și obține telefoanele, conform SamMobile. Unii comercianți cu amănuntul din Coreea nu pot vinde Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 din cauză că nu au primit încă nicio bucată.

Cele două telefoane pliabile s-au dovedit a fi un succes mai mare decât s-a aștepta compania. Cererea susținută nu se limitează doar la Coreea de Sud. Situație este la fel și în alte părți ale lumii. Clienții așteaptă cu banii în mână iar Samsung nu are suficiente pliabile de vânzare. Sperăm că va reuși să rezolve acest lucru pentru a pune în valoare întregul potențial al noilor sale pliabile.