Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

743
Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu o incarcare rapida de 25W
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în 11 august. Gigantul tech este așteptat să lanseze două noi telefoane pliabile, pe Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3.

Au apărut foarte multe informații despre cele două modele, astfel încât la lansare vom ști totul despre ele, sau aproape totul. O asemenea informație despre Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost despre viteza de încărcare. Inițial am aflat că Flip-ul va avea încărcare rapidă de 15W. Acest lucru ar fi fost o rușine pentru Samsung, sunt multe telefoane mid-range mai vechi cu încărcare rapidă mai mare. Un exemplu este Samsung Galaxy A8 (2018).

Încărcare rapidă de 25W pe Samsung Galaxy Z Flip 3

Dar, la fel ca altă data, moara de zvonuri mai dă și rateuri! Se pare că fabrica de zvonuri a greșit. Certificarea agenției chineze China Compulsory Certificate (3C) pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 dezvăluie câteva detalii cheie despre capacitatea de încărcare a bateriei dispozitivului. Cel mai important, confirmă că viitorul pliabil tip clamshell Samsung va avea încărcare rapidă de 25W, conform MySmartPrice.

Galaxy Z Flip 3 va fi lansat pe 11 august la Galaxy Unpacked 2021. Listarea 3C dezvăluie câteva detalii despre viteza de încărcare a bateriei dispozitivului. În timp ce încărcarea rapidă de 25W nu este foarte rapidă, deoarece în prezent multe telefoane au suport de încărcare rapidă de 45 – 65W, este considerabil mai bună decât una de 15W cum are Flip-ul original. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Flip!

DEKRA este o companie fondată în 1925 la Berlin și are sediul în Stuttgart din 1946. Este cea mai mare companie de inspecție din Germania și a treia ca mărime din lume. DEKRA se concentrează pe inspecția vehiculelor, a sistemelor tehnice, dar oferă și alte servicii.

Dispozitivul a fost reperat anterior pe site-ul de certificare SafetyKorea și DEKRA. Știm că Z Flip 3 va avea o baterie de 3.300mAh și ecran interior de 6,7 inch (17,02 cm) cu raport de aspect 25:9. De asemenea, va avea un ecran exterior mai mare pentru citirea notificărilor și pentru alte informații. Va fi la bord procesorul Qualcomm Snapdragon 888, însoțit de cel puțin 8GB de memorie RAM. Flip-ul cu numărul trei va avea două camere de 12 megapixeli la spate și o camera selfie de 10MP.