Acasă Stiri Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 Limited Edition

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 Limited Edition

Samsung va lansa în scurt timp noile smartphone-uri pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Ambele modele noi vor fi anunțate oficial miercuri, 11 august. Toate detaliile sunt deja cunoscute despre cele două telefoane pliabile, în acest fel compania Caviar din Rusia a decis să anunțe deja două modele în ediție limitată. Este vorba despre un Galaxy Z Fold 3 și un Galaxy Z Flip 3 Limited Edition, ambele de culoare neagă. Cele două modele vor fi fabricate din titan și decorate cu un craniu provocator.

Este o decizie remarcabilă a companiei ruse Caviar. La începutul acestui an, compania a proiectat și o ediție limitată Galaxy S21 Ultra placat cu aur. Acest dispozitiv a fost lansat înainte de introducerea oficială a seriei Galaxy S21, dar a fost scos offline la scurt timp după publicarea ofertei, la cererea Samsung Electronics.

De data aceasta cele două modele pliabile fac parte din colecția Skull Capsule. Samsung Galaxy Z Fold 3 Limited Edition a primit numele corespunzător „Ragnarok”. În același timp, Galaxy Z Flip Limited Edition iar Z Flip 3 va fi lansat sub numele „Catrina Calavera”, conform LetsGoDigital. Caviar a lansat anterior modele unice atât pentru Galaxy Fold, cât și pentru Galaxy Z Flip.

Galaxy Z Flip 3 Limited Edition cu peste 400 de pietre prețioase

Samsung Galaxy Z Fold 3 va ajunge pe piață mult mai scump decât Samsung Galaxy Z Flip 3. Cu toate acestea, designerii Caviar au revizuit noul Flip Limited Edition în așa fel încât acest model să fie semnificativ mai scump decât omologul său Fold.

Numele Catrina Calavera se referă la „La Calavera de la Catrina”, o gravură în zinc realizată în 1913 de ilustratorul mexican José Guadalupe Posada. Gravura a fost inițial o satiră destinată femeilor din elită. Doamna schelet a devenit mai cunoscută după ce mexicanul Diego Rivera a încorporat craniul semnat în celebra sa lucrare „Un vis al unei nopți de duminică în Parcul Alameda”. Astăzi este un simbol pentru Ziua Morților de pe 1 și 2 noiembrie.

Diego Rivera este considerat cel mai important pictor modern din Mexic și unul dintre cei mai renumiți artiști latino-americani. Opera lui include tablouri, picturi murale, mozaicuri și desene. Pictura „The Rivals” din 1931 s-a vândut cu 9,76 milioane USD.

Craniul atrăgător din aur alb de 18K al modelului Catrina Calavera este încrustat cu numeroase pietre prețioase. Diamantele, safirele, smaraldele și rubinele oferă un curcubeu de culori și strălucesc puternic în soare. În total 419 pietre prețioase au fost puse pe acest Samsung Galaxy Z Flip Limited Edition – Catrina Calavera.

Samsung Galaxy Z Flip 3 de la Caviar va fi lansat într-o ediție limitată de 20 de piese. Numărul 20 este un număr norocos în cadrul tradiției mayașe. Acest smartphone fabricat manual este disponibil la un preț de pornire de 46.460 USD! Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Flip!

Samsung Galaxy Z Fold 3 Ragnarok Limited Edition

Designul Catrina Calavera are culori vibrante precum străzile din Mexico City în Ziua Morților. Modelul Ragnarok, pe de altă parte, este prezentat într-o gamă de culori mai închisă, cu negru și roșu. În centrul compoziției este un craniu de foc – simbolul regelui scandinav al focului, uriașul Surt.

Craniul se bazează pe o piatră compozită cu o culoare închisă profundă și un model de relief geometric, realizat cu tehnica de gravare cu laser. Ochii imaginii simbolice a lui Surt sunt încrustați cu rubine strălucitoare roșii aprinse. Flăcările din jurul craniului sunt pictate manual cu glazură de bijuterii.

Legenda spune că lovitura sabiei sale de foc va da naștere la „Ragnarok” – bătălia finală a zeilor. Caviar a optat pentru materiale durabile, cu titan negru și piatră compozită rezistentă la impact, care oferă smartphone-ului o protecție suplimentară și îi conferă, de asemenea, un aspect dur.

Ediția Caviar Galaxy Z Fold 3 Ragnarok va fi lansată într-o ediție limitată de 99 de piese. Costul pentru acest model începe de la 10.770 USD. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy Z Fold 2!

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...