Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

523
Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 in opt culori diferite
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3. Inițial era vorba și despre lansarea de variante FE sau Lite pentru cele două, dar criza cipurilor și-a spus cuvântul. Acum avem mai multe informații despre dispozitivul cu clapetă cu numele presupus a fi Galaxy Z Flip 3. Potrivit mai multor surse telefonul va veni în opt culori diferite, printre care gri, alb, albastru închis și roz.

Încă de la lasare Samsung Galaxy Z Flip s-a dovedit o atracție irezistibilă pentru femei. Samsung a observat acest lucru, iar departamentul de marketing vrea să exploateze această oportunitate. Fetele, femeile și tineretul în general au fost încântați de originalul Flip. Astfel noul Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi lansat în foarte multe culori, raportat la tot ce a lansat Samsung până acum.

Galaxy Z Flip 3 va fi lansat în mai multe culori

Samsung va oferi noul Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite, cele de mai sus – Gri, Alb, Albastru și Roz – completează cvartetul de culori scurs anterior – Violet, Verde, Negru, Bej. Este puțin probabil să le vedem pe toate pe aceleași piețe, potrivit Universmartphone. Compania își rezervă de obicei unele dintre opțiuni pentru ocazii speciale și nu toate piețele primesc aceleași opțiuni de culoare.

Originalul Samsung Galaxy Z Flip a fost lansat în Negru, Violet și Auriu, apoi și în ediție specială Thom Browne. Sigur că ne bucură noua paleta de culori pentru Z Flip 3, este dovada că Samsung este atent cu viitorul său pliabil tip clamshell. Oricum ar fi, acest zvon ne asigură că Samsung lucrează la următorul Flip, nu doar din punct de vedere tehnic, ci și vizual. Culorile pentru urmașul lui Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 nu le știm momentan.

Auriul în spectrul culorilor simbolizează abundența, bogăția și puterea. Prima utilizare înregistrată a auriului ca nume de culoare în limba engleză a fost în anul 1300 pentru a se referi la elementul aur. Apoi a fost folosit auriu în anul 1423 pentru a se referi la părul blond.

În ceea ce privește alte detalii, dispozitivul nu pare să se schimbe atât de mult în comparație cu primul Flip. Designul va fi mai rafinat, camera selfie din interior are din nou o rezoluție de 10MP, iar camera cu unghi larg din exterior va fi de 12MP. Mai mult, știm că bateriile vor avea o capacitate de aproximativ 3200mAh, nu diferă semnificativ de bateria Flip-ului original.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze noul Fold și Flip în același timp, în iulie sau august, conform GalaxyClub. Nu știm încă prețurile, dar acestea nu vor fi foarte accesibile.