Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 vor fi lansate în noi culori

317
Galaxy Z Flip 4 si Z Fold 4 noi culori
Sursa Foto: phonearena.com

Pe lângă ecranul exterior mai mare la Flip 4 Samsung lucrează la alte surprize de design pentru ediția din 2022. Surse din lanțul de aprovizionare Samsung, citate de cunoscutul Ross Young spun că Galaxy Z Flip 4 va veni în nuanțe noi. În același timp, Galaxy Z Fold 4 va fi îmbrăcat în nu mai puțin de trei costume.

Spre deosebire de schema de culori implicită pe Galaxy Z Flip 3 de crem, verde, lavandă și negru fantomă, Samsung scoate versiunea neagră sumbră și adaugă un albastru mai deschis. De asemenea, compania îmbunătățește opțiunea Crem cu o nuanță aurie. Verdele este, de asemenea, scos, în timp ce diferența dintre Lavandă și Violet poate fi în ochii privitorului. Conform PhoneArena, este posibil ca după lansare să mai existe și alte culori pentru Galaxy Z Flip 4. De exemplu, Galaxy Z Flip 3 are și o versiune Bespoke, dar și culori exclusive – gri, alb și roz – pe propriul site web.

O paletă atât de bogată are sens pentru Samsung Galaxy Z Flip 4. Telefonul pliabil Samsung de anul trecut a fost și este foarte bine vândut. Flip-ul este din ce în ce mai mult un accesoriu de modă și cumpărat de toate categoriile de persoane indifferent de vârstă. Cum Samsung va reduce prețul viitorului model ne așteptăm ca acesta să calce serios pe urme lui Galaxy Z Flip 3.

Noi culori pentru Galaxy Z Flip 3 și Fold 4

Am aflat recent că Flip 4 are o baterie ceva mai mare decât Z Flip 3 – deși diferența este mică. Z Fold 4 are exact aceeași capacitate a bateriei ca Galaxy Z Fold 3. Ambele telefoane vor primi, desigur, un procesor „next-gen”, probabil Snapdragon 8 Gen 1+. Dar, culoarea este un punct principal de interes pentru cumpărătorii unui nou telefon. Culorile curcubeului sunt și acum un motiv de inspirație pentru producători în alegerea nuanței unui telefon.

Conform mitologiei grecești, curcubeul o simbolizează pe zeița Iris, iar incașii credeau că acest fenomen natural multicolor era un dar de la Zeul Soare. Culorile vizibile ale curcubeului sunt Roșu, Orange, Galben, Verde, Albastru, Indigo și Violet (ROGVAIV).

Există șanse mari să primim mai multe variante de culoare ale ambelor telefoane. Acestea de mai jos sunt modelele exclusive disponibile doar prin anumiți furnizori, sau chiar prin Samsung. Am văzut asta anul trecut cu Flip 3 și recent și cu seria Galaxy S22.

Iată ce culori vor avea noile Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4:

  • Galaxy Z Flip 4 culori: gri, albastru deschis, violet deschis și auriu
  • Galaxy Z Fold 4 culori: negru, gri și bej

În ceea ce privește modelul Galaxy Z Fold 4, Samsung ar fi inversat scriptul de la Phantom Green și Phantom Silver, la Beige și Gray, în timp ce opțiunea neagră va rămâne. Cu Z Fold 3, nu au existat alte opțiuni de culoare exclusive pe site-ul web Samsung, așa cum a devenit obișnuit, așa că putem presupune că linia Z Fold va veni în două culori noi pentru ediția sa din 2022.

Samsung va dezvălui noile telefoane la începutul lunii august la un eveniment Unpacked. În același timp își vor face apariția și seria Galaxy Watch 5 și Galaxy Buds Pro 2.