Samsung va lansa un model Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition

352
Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela edition
Sursa foto: mspoweruser.com

Samsung colaborează de ani de zile cu diferite branduri de modă din toată lumea pentru a lansat ediții limitate și personalizare ale telefoanelor sau ceasurilor sale emblematice. Aceste telefoane sau ceasuri sunt de obicei mai scumpe decât modelele originale, chiar dacă au aceleași specificații și caracteristici. În scurt timp Samsung va lansa un Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition.

Maison Margiela, un brand francez de modă de lux, va lansa în curând încă o husă de telefon pentru Samsung. Acum avem o primă privire exclusivă asupra ediției Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela și arată funky, potrivit Mspoweruser. Este a doua colaborare între Samsung și Maison Margiela, prima fiind anul trecut cu Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela.

Samsung Galaxy Z Flip 5 are un succes uriaș de când a fost lansat în august a acestui an. Se vinde foarte bine, mult mai bine decât Galaxy Z Fold 5. Flip 5 are procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, un GPU Adreno 740, un ecran exterior mai mare și o baterie foarte bună.

Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition

Modelul de anul acesta are un aspect mai atrăgător, cu modele inspirate de artă stradală și graffiti pe interiorul carcasei și piele elegantă, cu aspect retro, la exterior. Din primele informații noul model va fi diferit față de ediția de anul trecut. Totuși, nimic nu se schimbă în interior cu Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition, doar îmbunătățiri cosmetice la exterior.

Maison Margiela este o casă de modă de lux fondată de Martin Margiela și Jenny Meirens în 1988. Are sediul la Paris. Produsele includ îmbrăcăminte pentru femei, pentru bărbați, bijuterii, încălțăminte, obiecte și parfumuri, printre altele.

Anul trecut, în aceeași lună, Samsung și Maison Margiela a lansat ediția Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela. La acea vreme, telefonul a fost descris ca o combinație de „tehnologie de ultimă oră” și „modă radicală”. Avea un finisaj alb mat unic, cu un design „decorticat”.

Aceasta este singura ediție specială a lui Galaxy Z Flip 5 pe care Samsung a lansat-o. Gigantul tech coreean a lansat recent și o ediție Galaxy Z Flip 5 Retro Edition. Totuși, acesta se inspiră dintr-un telefon Samsung mai vechi, modelul SGH-E700 lansat acum două decenii.

Nu se știe cât va costa Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition, dar este de la sine înțeles că va fi disponibil doar în cantități limitate, la fel ca predecesorul său. Ediția specială de anul trecut a fost disponibilă doar în Hong Kong, Franța și Coreea de Sud. Rămâne de văzut dacă ediția Maison Margiela din acest an este lansată pe scară mai largă.