Samsung Galaxy Z Flip 5G primește One UI 3.0 bazată pe Android 11

448
Samsung Galaxy Z Flip 5G primeste One UI 3 0 si Android 11
Sursa Foto: hdblog.it

Valul de actualizări lansat de Samsung continua și urmărește să aducă One UI 3.0 pe principalele sale smartphone-uri din 2020. Acum câteva zile noua interfață Samsung a ajuns și pe Galaxy S20 FE, propunerea de gamă medie-înaltă a gigantului tech. Dacă telefonul Fan Edition poate deja conta pe interfața bazată pe Android 11 acum este rândul lui Galaxy Z Flip 5G.

Versiunea 5G a pliabilului Flip este prima din clasă care va primi actualizarea la One UI 3.0. Nu există informații despre această actualizare că ar fi destinată și modelului 4G – LTE. Galaxy Z Flip original are procesorul Snapdragon 855+, în comparație cu Snapdragon 865+, pe Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Galaxy Z Flip 5G primește versiunea de firmware F707BXXU1CTL6

Actualizarea a început să apară inițial pe modelele Samsung Galaxy Z Flip 5G vândute în Elveția. Ne așteptăm ca în perioada următoare să ajungă și în alte țări din Europa și, bineînțeles, în România. Este posibil ca în scurt timp și varianta originală a Flip-ului să beneficieze de această actualizare. Vedeți reviewul nostru din iLoveSamsung pentru Galaxy Z Flip!

În ultimele luni am văzut că Samsung micșorează și standardizează tot mai mult timpul dintre actualizări pe diferitele piețe. Gigantul high-tech sud-coreean lansează actualizări la distanță apropiată pentru toate variantele regionale ale aceluiași model, conform HDBlog. Sperăm să fie noua politică Samsung în ce privește actualizările, după ce mai mulți ani compania a fost cam dezorganizată în acest domeniu.

UI – User interface este seria de ecrane, pagini și elemente vizuale (butoane și pictograme) care permit unei persoane să interacționeze cu un produs sau serviciu. UX – User experience este experiența internă pe care o persoană o are în timp ce interacționează cu fiecare aspect al serviciilor oferite.

Firmware-ul care aduce interfața One UI 3.0 bazată pe Andrid 11 are numărul F707BXXU1CTL6. Vedeți pe site-ul nostru cum să citiți un număr de firmware Samsung! În acest moment nu există detalii cu privire la îmbunătățirile pe care One UI 3.0 le-a rezervat pentru pliabilul Samsung. Deci, trebuie doar să așteptăm să primim firmware-ul pentru a putea vedea mai bine ce aduce actualizarea. Până atunci vă lăsăm să vedeți recenzia variantei 4G, deoarece UI-ul este practic identic cu a omologului 5G.