Piața telefoanelor pliabile se va tripla anul acesta, Samsung în pole position

376
Piata telefoanelor pliabile se va tripla anul acesta Samsung in pole position
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Când Samsung a introdus primele smartphone-uri pliabile, a început un nou capitol în telefonia mobilă. De atunci, forma unică a dispozitivelor pliabile a redefinit așteptările de la un smartphone, făcând loc noilor posibilități în viața noastră de zi cu zi. Piața de pliere crește rapid și Samsung este liderul pe acest segment.

Samsung continuă să îmbunătățească experiența utilizatorului în modelele pliabile, ascultând și adaptându-se nevoilor consumatorilor. Acum vrem telefoane flexibile care să-și poată schimba funcționalitatea fără nicio probleme, indiferent dacă vrem să lucrăm, să ne jucăm sau să ne distrăm. Așteptăm de la Samsung telefoane pliabile care să se adapteze la viața noastră. Telefoane pentru multitasking, puternice pentru orice conținut de divertisment, care să ne inspire să facem și să vrem mai mult.

Două telefoane pliabile Samsung diferite Z Fold și Z Flip

Dispozitivele pliabile din seria Galaxy Z deschid o lume cu totul nouă de posibilități. Indiferent dacă folosiți ecranul principal de la Samsung Galaxy Z Fold 2 pentru a vă bucura de o experiență de tip tabletă pentru a juca jocuri, pentru a vă bucura de conținut sau pentru a avea mai multe aplicații deschise simultan sau folosiți ecranul lui Galaxy Z Flip la unghiul perfect pentru o conferință video hands-free. Ambele sunt experiențe pe care pur și simplu nu le puteți avea cu niciun alt smartphone de pe piață.

Și experiențele continuă să se îmbunătățească. Un număr mare de aplicații s-au adaptat pentru a profita din plin de aceste formate de pliere. Mai mult, această listă de aplicații continuă să crească în fiecare zi. Cu Flex Mode – care vă permite să utilizați ecranul dispozitivului într-un unghi pliat aproape ca un laptop – puteți descoperi noi modalități de a viziona canalele YouTube preferate, de a conversa prin chat video prin Google Duo sau de a transmite în timp ce vorbiți cu prietenii.

YouTube a fost creat în februarie 2005 de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim. A fost cumpărat de Google în 2006 cu 1,65 miliarde $. YouTube a înregistrat venituri de 19,8 miliarde USD în 2020, majoritatea fiind din reclame.

Cu Galaxy Z Fold 2 aveți mai mult ecran, mai multă flexibilitate și mai multe funcții pentru multitasking. Posibilitățile de folosire a telefoanelor pliabile cresc în fiecare zi, iar utilizatorii acestora văd diferența. Utilizatorii de Galaxy Z Fold 2 adoră ecranul de dimensiune tabletă. Este motivul numărul unu pentru care au cumpărat acest dispozitiv. Ei își folosesc Galaxy Z Fold 2 pentru apeluri video captivante, citirea cărților electronice, pentru jocuri și pentru a lucra mai productiv cu e-mailuri și documente.

Piața telefoanelor pliabile se va tripla în acest an

Utilizatorii de Samsung Galaxy Z Flip spun că adoră designul elegant și modern al telefonului. De asemenea, sunt încântați că au un smartphone de dimensiuni compacte care se așează bine în orice palmă. Designul iconic și factorul de formă unic sunt principalele motive pentru care au ales Galaxy Z Flip, precum și modul său unic Flex pentru a face fotografii și videoclipuri de calitate.

Flexibilitatea pe care o oferă aceste dispozitive este revoluționară, iar utilizatorii acestora descoperă în fiecare zi noi posibilități de folosire. Samsung oferă utilizatorilor mai mult din ceea ce își doresc și nu este de mirare că răspunsul la dispozitivele pliabile este atât de puternic. Galaxy Z Fold 2 are o satisfacție de 96% a utilizatorilor și aproape 9 din 10 spun că ar cumpăra un telefon pliabil.

Mai mult, potrivit unui sondaj efectuat luna trecută, jumătate dintre consumatorii americani sunt interesați să achiziționeze un telefon pliant ca dispozitiv următor. O situație similară există în restul lumii. Se așteaptă ca piața pliabilelor să se tripleze în 2021 comparativ cu anul trecut. În 2020 Samsung a avut trei din patru smartphone-urile pliabile din întreaga lume.

Viitoarele telefoane pliabile Samsung vor veni cu preț mai mic

Când Samsung a început să lanseze smartphone-uri cu ecran mare utilizatorii au fost foarte încântați de acest lucru. Au putut să facă mai multe cu telefonul lor, să joace jocuri, să transmită în direct sau să lucreze. Astăzi, ecranele mari au devenit standard în industria telefoanelor mobile, conform Samsung Newsroom. În ultimul deceniu, dimensiunea medie a ecranului unui smartphone s-a dublat.

La Samsung, inovația depășește introducerea celei mai noi tehnologii în materie de smartphone-uri. Este vorba despre livrarea de experiențe mobile revoluționare. Asta înseamnă o evoluție permanentă în materie de telefoane mobile și bineînțeles și în telefoanele pliabile.

În ultimul an Samsung a scăzut prețul telefoanelor pliabile. De asemenea, prin programul de cumpărare și testare, a oferit proprietarilor de Galaxy Z din UK și Franța o perioadă de 60 de zile pentru a vedea dacă tehnologia pliabilă este potrivită pentru ei. Utilizatorii care au testat Galaxy Z Flip sau Galaxy Z Fold 2 în perioada respectivă de testare, au cumpărat în cea mai mare parte dispozitivul pliabil.

Terminalele flexibile au intrat pe piață doar de câțiva ani. Suntem la începutul schimbării pe care tehnologia pliabilă o va aduce. Va fi o transformare a modului în care vedem a lucrurile, o nouă experiență grație formatului pliant, fără limite imaginabile. Și acesta este doar începutul.