Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 arată uimitor în fotografiile apărute

487
Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3 arata uimitor in fotografiile aparute
Sursa Foto: via xda-developers.com

S-ar putea să fim la doar puțin peste o lună distanță de lansarea următoarelor telefoane pliabile Samsung. Acum, mulțumită unei scurgeri majore de fotografii de la Evan Blass – @evleaks, știm cum arată ambele dispozitive. Versiunile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 pe care Blass le-a postat se potrivesc cu unele apărute în luna mai și sunt în concordanță cu informațiile de până acum.

Credem că acesta este designul final al acestor două dispozitive Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3. În timp ce Galaxy Z Fold 3 din aceste imagini nu oferă prea multe datorită afișării sale interne, Galaxy Z Flip 3 5G arată spectaculos în acea finisare în două tonuri. Conform XDA-Developers, ambele modele vor fi lansate în luna august.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen Fold Edition

Prima imagine a lui Blass nu dezvăluie prea multe despre designul lui Z Fold 3. Vedem doar ecranul interior tip tabletă, care apare similar cu Samsung Galaxy Z Fold 2 de anul trecut. O a doua imagine a Fold-ului prezintă un modul foto mai mic și noul stilou S Pen „Fold Edition”. Stylusul va ajuta noul pliabil să iasă în evidență – și să înlocuiască telefonul Samsung Galaxy Note în linia de smartphone-uri din ce în ce mai aglomerată a companiei. Practic această imagină confirmă faptul că suportul S Pen este prezent.

Au existat informații contradictorii la începutul anului despre asistența S Pen pe Fold 3, dar smartphone-ul pliabil a fost deja certificat de FCC și S Pen-ul confirmat. Au existat zvonuri că va exista o cameră sub-afișaj pe ecranul interior al Galaxy Z Fold 3, deși nu pare să vedem așa ceva din această fotografie.

Telefonul a fost inventat în 1876 de Alexander Graham Bell. El a primit un brevet american pentru un dispozitiv care reproduce vocea umană clară pe un al doilea dispozitiv. În 1912, existau 12 milioane de aparate telefonice în lume, dintre care 8 milioane în SUA.

Samsung Galaxy Z Flip 3, pe de altă parte, are un design în două tonuri. Camerele sunt așezate vertical fiind plasate lângă ecranul exterior. Ecranul este mai mare decât la actualul Galaxy Z Flip potrivindu-se cu scurgerile anterioare și permite afișarea de notificări. Sunt informații că procesorul Qualcomm Snapdragon va fi la bord și telefonul, la fel ca Fold 3, va fi mai ieftin cu 20%.

Aproape sigur nu vom auzi nimic concret despre niciunul dintre aceste dispozitive la MWC 2021. Aici Samsung are programat un eveniment unde se va concentra pe smartwatch-uri. Este posibil să primim ceva dispozitive aici, dar nu este confirmat nimic de Samsung.