Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 în curând în programul One UI 4 beta

356
Galaxy Z Fold 3 si Galaxy Z Flip 3 programul beta One UI 4
Sursa Foto: phonearena.com

Update: Programul Samsung One UI 4 beta a fost lansat pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3 în Coreea de Sud!

Recent, am scris despre posibilitatea ca Galaxy Z Fold 3 să fie următorul telefon pentru programul beta One UI 4. Acum mai multe informații confirmă că proprietarii de Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 ar putea primi în orice moment posibilitatea de a testa noua interfață One UI 4 bazată pe Android 12.

Samsung a lansat deja trei versiuni beta pentru One UI 4.0 pentru telefoanele emblematice Samsung Galaxy S21 pe anumite piețe. Acum, o postare pe forumul Samsung Members, via PhoneArena, dezvăluie că Samsung va deschide în curând versiunea beta pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 în Coreea de Sud. Aceasta înseamnă că piețele precum Germania, India, Marea Britanie și SUA ar trebui să aibă acces în curând la el.

Programul beta One UI 4 va debuta pe Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3

Atât versiunile deblocate, cât și cele blocate de operatorii mobili ar trebui să aibă acces la acest program beta. Posesorii de Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 care sunt interesați de programul One UI 4 beta se pot alătura, odată ce acesta este lansat, din aplicația Samsung Members. Va trebui să vă conectați folosind contul Samsung și să faceți clic pe bannerul de participare One UI 4.0 beta de pe ecranul de start al aplicației. Cel mai probabil programul beta nu va fi disponibil în România.

Interfața Samsung One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21 aduce mai multe caracteristici. Avem o reproiectare pentru widget-urile ecranului de pornire, care vă poate oferi acum mai multe informații dintr-o privire, în timp ce, în același timp, face ecranul dvs. de pornire să arate mai elegant. În plus, veți primi recomandări pentru widget-uri. Ecranul de blocare afișează comenzi personalizate dacă ascultați muzică. Aceste comenzi depind de aplicația de muzică pe care o utilizați. În plus, puteți adăuga un widget Recorder vocal la ecranul de blocare, astfel încât să puteți înregistra o notă vocală rapidă fără a debloca telefonul.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații.

În plus, One UI 4.0 aduce câteva animații noi de încărcare, un mod întunecat mai consistent (pictogramele se vor întuneca automat) și îmbunătățiri în Samsung Keyboard. Primim și un aspect mai simplu pentru aplicația Cameră și noi sugestii pentru căutarea în Samsung Internet.

Lansarea programului beta pentru Fold și Flip poate avea loc în orice moment!

Recent, am scris și despre un nou widget meteo pe care îl aduce One UI 4. Samsung l-a numit widget meteo dinamic și folosește diferite culori de fundal și animație pentru a transmite condițiile meteo. Noua interfață bazată pe Android 12 aduce teme și culori reglabile dinamic care se potrivesc cu alegerea ta de fundal. Primim și noi setări și comenzi de confidențialitate și multe alte îmbunătățiri. Pare într-adevăr o actualizare foarte interesantă.

Postarea pe Samsung Members nu oferă o dată pentru lansarea One UI 4 beta pentru Fold și Flip. Lansarea poate avea loc și după scrierea acestui articol, fiind iminentă. Lansarea stabilă a One UI 4.0 pentru seria Galaxy S21 este de așteptat să aibă loc până în luna decembrie. Apoi alte telefoane emblematice Samsung ar trebui să o primească la scurt timp după aceea.