Galaxy Z Fold 4 are parte de o actualizare serioasă a camerelor

279
Galaxy Z Fold 4 are parte de o actualizare serioasa a camerelor
Sursa Foto: Aakash Jhaveri

Samsung Galaxy Z Fold 4 este unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2022. Până acum au apărut o mulțime de speculații și zvonuri despre el, așa cum se potrivește unui telefon cu un profil atât de înalt. Smartphone-ul va fi lansat alături de Samsung Galaxy Z Flip 4 în cadrului unui eveniment Galaxy Unpacked.

Ne apropiem rapid de fereastra de lansare așteptată a lui Samsung Galaxy Z Fold 4 – la un moment dat în august, din câte știm – și o nouă scurgere face mai multă lumină asupra configurației modulului foto spate pe care o așteptăm cu nerăbdare de la acest telefon pliabil emblematic. Sursa este una de încredere, Ice Universe.

Au fost informații că Samsung Galaxy Z Fold 4 va veni cu aceeași cameră cu zoom 3x de 10MP pe care o puteți găsi în seria S22. Acest lucru ar avea sens în ceea ce privește procesele de producție ale Samsung. Pe de altă parte, s-a mai prezis că viitorul pliabil va sosi cu o cameră principală de 108MP. Ar fi un upgrade substantial, aceasta fiind o altă cameră aflată pe Galaxy S22 Ultra.

Galaxy Z Fold 4 cu o cameră principală de 50MP

Cunoscutul Ice Universe spune că telefonul va veni cu triple-camera la spate, compusă din 50MP + 12MP + 12MP pe spate. Este vorba despre camera principală, alături de capabilități de zoom ultra-wide și teleobiectiv. Din aceeași sursă aflăm că vom avea o cameră de 12MP cu zoom 3x. Potrivit, TechRadar, care citează tot pe Ice Universe, va fi „cea mai puternică cameră 3x vreodată” de pe telefoanele Samsung. Cu alte cuvinte, va depăși zoom-ul 3x al camerei de 10 megapixeli aflată pe Galaxy S22 Ultra. Vă reamintim că Samsung Galaxy S22 Ultra are și o cameră cu zoom 10x la bord.

Zoomul optic este utilizat în timp ce faceți o fotografie folosind o cameră foto pentru a obține o fotografiere apropiată a subiectului fără a vă apropia fizic. Cu cât zoomul optic este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune.

Până în prezent, au existat multe speculații cu privire la modul în care Samsung ar putea îmbunătăți modulul camerei din spate al lui Galaxy Z Fold 3. Acesta este format dintr-o cameră lată – wide de 12MP; o cameră ultra-wide de 12MP; și o cameră telefoto de 12MP cu zoom optic 2x.

În timp ce suportul pentru S-Pen este de așteptat, probabil Fold 4 nu va avea un slot integrat pentru stylus. Între timp, am aflat că afișajul exterior va fi puțin mai mic decât cel de pe predecesorul său, ajungând la 6,19 inch.

Alte zvonuri sugerează că bateria lui Fold 4 se va potrivi cu a lui Fold 3 – deci 4.400 mAh. Sunt predicții că Samsung ar putea scădea prețul viitorului pliabil Fold 4. Un alt zvon a sugerat că Samsung se așteaptă să vândă mult mai multe pliabile în 2022, comparativ cu versiunile din 2021.