Samsung Galaxy Z Fold 4: știm capacitatea bateriei!

357
Samsung Galaxy Z Fold 4 stim capacitatea bateriei
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Acum câteva zile, au apărut fotografii cu bateria viitorului Galaxy Z Fold 4. Nu existau alte informații relevante despre aceasta. Noile certificări, totuși, arată detaliile dorite. Samsung Galaxy Z Fold 4 primește două baterii, cu o capacitate comună care este aproape aceeași ca la Galaxy Z Fold 3. Acest lucru este conform informațiilor unui organism de inspecție sud-coreean.

Așa că acum vedem certificări ale ambelor baterii care vor fi în curând în Galaxy Z Fold 4. Acestea poartă numerele de model EB-BF936ABY și EB-BF937ABY, potrivit GalaxyClub. Pentru comparație: Samsung Galaxy Z Fold 4 are numărul de model SM-F936. Prima dintre cele două baterii are o capacitate nominală de 2.002 mAh. A doua are o capacitate nominală de 2.268 mAh. Împreună, aceasta este o capacitate nominală de 4.270 mAh. Cele două baterii ale lui Samsung Galaxy Z Fold 3 au o capacitate nominală totală de 4.275 mAh – aproape la fel. Informațiile provin de la Safety Korea. Galaxy Z Fold 3 are în cele din urmă o capacitate tipică anunțată de 4.400 mAh și ne așteptăm să nu fie diferit cu Fold 4.

Pe de o parte, este păcat că bateria lui Z Fold 4 nu crește în comparație cu predecesorul său. Pe de altă parte, există zvonuri că dispozitivul devine mai mic și mai subțire în același timp. În acest caz, păstrarea capacității este așadar o realizare frumoasă. Galaxy S22, de exemplu, a devenit clar mai compact, dar și-a pierdut mai mult de 10% din capacitatea bateriei în comparație cu Galaxy S21.

Camere foto mai bune pe Samsung Galaxy Z Fold 4

Încet, dar sigur, contururile următoarei generații de pliabile Samsung încep să apară. Cu ceva timp în urmă am scris că, pe lângă Flip 4 și Fold 4 de la Samsung, poate apărea și un al treilea gadget pliabil. Detaliile în acest sens rămân rare, dar știm și câteva specificații concrete ale camerelor pentru următorul Fold.

Camera cu zoom este un ansamblu mecanic de elemente de obiectiv pentru care distanța focală (și, prin urmare, unghiul de vedere) poate fi varia. Prima cameră cu zoom adevărat a fost brevetat în 1902 de Clile C. Allen (brevet SUA 696.788).

Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi echipat cu aceeași cameră cu zoom care se găsește deja în seria Galaxy S22. Este o camera de 10 megapixeli cu zoom optic 3x, care se află și în Galaxy S22, S22+ și Galaxy S22 Ultra. Este o îmbunătățire semnificativă față de camera telefoto a lui Galaxy Z Fold 3. Aceasta oferă doar zoom optic de 2x, chiar dacă rezoluția sa este puțin mai mare (12MP).

În plus, vedem din nou o cameră frontală cu o rezoluție de 10MP. Aceasta este cel mai probabil camera de pe ecranul exterior, care are aceeași rezoluție și pe Fold 3. Această cameră ține pasul și ea cu seria S22, unde modelul de bază și „Plus” sunt echipate cu o cameră de 10MP.

Deși probabil Galaxy Z Fold 4 va fi comparabil cu Galaxy S22 în ceea ce privește alte camere – una principală de 50MP și una ultra-wide de 12MP – nu putem confirma momentan acest lucru.

Cu toate acestea, este încă începutul sezonului de bârfă pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Lansarea dispozitivelor este așteptată în august, cu o lansare la vânzare spre sfârșitul acelei luni. Sperăm la un preț mai mic pentru ambele modele.