Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 primesc patch-ul de securitate din aprilie

305
Galaxy Z Fold 4 si Flip 4 primesc patch-ul de securitate din aprilie
Sursa foto: via tudocelular.com

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din aprilie pentru dispozitivele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4. Momentan actualizarea din aprilie pentru cele mai noi pliabile Samsung a fost lansat în Statele Unite pentru telefoanele neblocate în rețelele de telefonie mobile. În scurt timp actualizarea se va extinde la toate modelele și pe alte piețe.

Noua actualizare de securitate aduce pe Samsung Galaxy Z Flip 4 versiunea de firmware F721U1UES2CWC9. În același timp, Samsung Galaxy Z Fold 4 primește versiunea de firmware cu seria F936U1UES2CWC9. Jurnalul de modificări menționează că există remedieri pentru mai mult de 66 de defecte de securitate găsite în sistemul de operare Android.

Până în acest moment actualizarea de securitate din aprilie a fost lansat doar la seria Galaxy S23. Cele trei modele au primit actualizarea la pachet cu o îmbunătățire masivă a camerelor. Conform detaliilor oficiale, patch-ul din aprilie 2023 remediază o mulțime de expuneri comune la vulnerabilități, inclusiv, dar fără a se limita la, 5 critice, 46 ridicate și una moderată. Potrivit Tudocelular, Google a găsit încă 4 vulnerabilități, care nu sunt aplicabile dispozitivelor Samsung Galaxy.

Patch-ul de securitate din aprilie lansat pentru Fold 4 și Flip 4

Samsung a dezvăluit că patch-ul de securitate din aprilie rezolvă și unele unele probleme critice care au afectat dispozitivele cu procesor Exynos. Pachetul a adus, de asemenea, remedieri pentru găurile de securitate care sunt prezente în interfața Samsung One UI 5.1.

Cea mai bine dotată țară din punct de vedere militar din Europa este Rusia (locul 2 în lume). Este urmată de Franța (locul 5), Regatul Unit (locul 6 în lume) și Turcia (locul 9). Sunt urmate de Germania, Italia și Spania. România este pe locul 16.

Cum actualizarea este distribuită în loturi, ar putea dura puțin mai mult până ajunge și în Europa. Cel mai probabil în perioada următoare va începe valul de actualizări de securitate din aprilie pentru toate dispozitivele Samsung compatibile. Vă vom anunța când apar și vă sfătuim să le instalați imediat, sunt foarte importante, chiar dacă de multe ori nu observați acest lucru.

Trebuie să primiți o notificare când patch-ul de securitate din aprilie ajunge pe Galaxy Z Fold 4 și Flip 4. Alternativ puteți verifica prin Setări -> Actualizare software și apoi faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare. Dacă actualizarea este acolo urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cea mai recentă actualizare. Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Ca de obicei vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.