Galaxy Z Fold 4 cu un preț de lansare mai mare ca Galaxy Z Fold 3

370
Galaxy Z Fold 4 poate avea un pret de lansare mai mare ca The Fold 3
Sursa foto: androidheadlines.com

Zvonurile despre prețurile viitoarelor telefoane pliabile Samsung sunt momentan destul de confuze. Ba auzim că vor fi mai mici, ba vor fi mai mari. Vom fi edificați pe deplin peste aproximativ trei săptămâni cu ocazia Galaxy Unpacked din august. Până atunci șoaptele pe la colțuri, mai mult sau mai puțin interesante, vor continua pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Am aflat recent că Samsung Galaxy Z Flip 4 ar putea costa mai mult decât predecesorul său. Avem acum câteva informații cu privire la prețul Galaxy Z Fold 4 și nici acum nu este o veste bună. Se pare că pliabilul tip carte va debuta și el la un preț mai mare decât modelul Samsung Galaxy Z Fold 3 lansat în 2021.

Galaxy Z Fold 4 poate înregistra o creștere a prețului

Conform AndroidHeadlines, un retailer european a listat deja Galaxy Z Fold 4 înainte de lansarea sa luna viitoare. Vedem un preț de 1.863€ pentru varianta de stocare de 256GB, în timp ce varianta de 512GB are un preț de 1.981 euro. Samsung intenționează să lanseze noul pliabil și într-o opțiune de stocare de 1TB. Deși nu a apărut încă pe site-ul retailerului, presupunem că ar costa peste 2.000 de euro.

Desigur, acestea nu sunt prețuri oficiale și pot fi doar informative pentru moment, până când Samsung anunță oficial prețurile. Cu toate acestea, astfel de prețuri de obicei nu diferă mult de prețurile oficiale. Ca atare, Galaxy Z Fold 4 de 256GB și 512GB poate costa 1.849€, respectiv 1.999€. Aceasta ar reprezenta o creștere a prețului de 50 de euro și, respectiv, 100€ față de cele două variante de stocare la Galaxy Z Fold 3.

Bancnota de 100 de euro măsoară 147 × 82 milimetri prima serie și 147 × 77 milimetri a doua serie. Este de culoare verde. În martie 2022, în zona euro circulau aproximativ 3.817.000.000 bancnote de 100 de euro, 13,1% din totalul bancnotelor.

Merită menționat că același retailer european a listat și pe Galaxy Z Flip 4 cu o creștere identică a prețului. Aceste prețuri probabil nu se vor limita doar la Europa. Și telefoanele vândute în SUA vor fi probabil mai costisitoare decât cele din a treia generație. Problemele lanțului de aprovizionare cauzate de diverși factori și creșterea prețurilor componentelor ar putea fi forțat Samsung să facă această creștere.

Samsung a dezvăluit recent data de lansare a dispozitivelor sale pliabile de nouă generație. Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor fi lansate pe 10 august, alături de seria Galaxy Watch 5, deși Samsung nu a confirmat oficial acest lucru. De asemenea, ne așteptăm ca Galaxy Buds 2 Pro să debuteze la eveniment.