Galaxy Z Fold 5 fără o îmbunătățire majoră a cutei de pe ecran

150
Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: androidheadlines.com

Dacă intenționați să cumprați un Galaxy Z Fold 5 ar fi bine nu vă așteptați la o îmbunătățire majoră a cutei. Ce vrem să spunem prin asta? Ei bine, va fi aproape la fel de vizibilă cum este pe actualul Galaxy Z Fold 4. Potrivit mai multor informații de ultimă oră, Galaxy Z Fold 5 nu va aduce o îmbunătățire majoră a cutei de pe ecranul interior.

Știm că Samsung intenționează să aducă o nouă balama pentru viitorul săul telefon pliabil Fold 5. În acest fel era de așteptat ca pliul care se formează pe ecran să fie considerabil mai puțin vizibil. O serie de alți producători, în special din China, au reușit să rezolve problema, așa că toată lumea se aștepta la ceva similar de la Samsung. Ei bine, pe baza unor informații publicate de Ice Universe, via AndroidHeadlines, se pare că nu este așa.

Cuta pe Galaxy Z Fold 5 va fi cu 15% mai puțin vizibilă decât pe Fold 4

Pe Twitter, Ice Universe – @UniverseIce, spune că pliul lui Galaxy Z Fold 5 va fi „cu doar 15% mai puțin vizibilă” decât cuta lui Samsung Galaxy Z Fold 4. Cu alte cuvinte, cuta va fi în continuare vizibilă, deși mai puțin. Tipsterul aparent minimizează acest progres și se învinovățește pentru „eroarea sa de informare inițială”. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la Galaxy Z Fold 4!

Universul de Ghiață a confirmat totuși că Fold 5 va veni cu o balama diferită. El a menționat o „balama gen picătură de apă”, cum folosesc și producătorii chinezi. Dar, cuta lui Galaxy Z Fold 5 va fi mult mai vizibilă față de pliabilele din China. Poate că rezistența la apă și praf are ceva de-a face cu asta, deoarece Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 vor avea rezistență la praf și apă IP58.

IP58. Numărul 5 înseamnă că un dispozitiv este protejat de praf, pătrunderea prafului nu este complet împiedicată, dar nu va afecta funcționarea dispozitivului. Numărul 8 arată că dispozitivul rezistă la cel puțin 1 metru de apă timp de 30 minute.

OPPO a făcut o treabă grozavă cu pliul pe telefoanele sale Oppo Find N, Find N2 și Find N2 Flip. Același lucru este valabil și pentru Huawei cu Mate X3 și alte câteva companii. Una peste alta, nu pare că Fold 5 va fi mult diferit de predecesorul său. Ice Universe continuă să menționeze asta în tweet-urile sale și pare să fie adevărat. Dacă te așteptai la un salt uriaș de design, s-ar putea să fii dezamăgit.

Galaxy Z Fold 5 se va lansa luna viitoare, alături de Galaxy Z Flip 5 la Seul, Coreea de Sud. Se zvonește despre un eveniment de lansare separat în SUA și Canada, dar doar ca eveniment secundar, după lansarea globală.