Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, primele detalii despre telefoanele pliabile

429
Galaxy Z Fold si Galaxy Z Flip primele detalii despre telefoanele pliabile
Sursa Foto: via SamMobile.com

După lansarea seriei Galaxy S21, fanii Samsung așteptă cu nerăbdare următoarele dispozitive pliabile ale companiei. Anul acesta urmează să lanseze cel puțin două pliante noi, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, presupunând că așa decide compania să le numească.

Acum prin intermediul colegilor noștri de la SamMobile, am primit primele detalii despre aceste dispozitive viitoare. Deocamdată nu este clar dacă se vorbește despre varianta Lite a lui Galaxy Z Fold. Nu există dovezi despre existența sa în acest moment. Zvonuri despre o variantă Lite pentru Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip au fost mai multe în ultimul timp.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 2 vor fi lansate anul acesta

Următorul telefon Galaxy Z Fold 3 va avea numărul de model SM-F926. Va fi disponibil cu cel puțin 256GB spațiu de stocare. Sunt zvonuri și despre o variantă de 512GB, dar fără a fi confirmată. Dispozitivul pliabil va rula Android 11 și va veni cu interfața One UI 3.5. Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost lansat cu 256 / 512GB stocare și Android 10 cu One UI 2.5.

Celălalt smartphone pliabil al companiei – Galaxy Z Flip 3 – va avea numărul de model SM-F711. Va fi disponibil cu opțiuni de stocare de 128 și 256GB. Android 11 și One UI 3.5 vor fi prezente, de asemenea. Samsung Galaxy Z Flip a venit cu 256GB și Android 10 + One UI 2.5. Prezența One UI 3.5 sugerează că este posibil să nu vedem aceste dispozitive până în a doua jumătate a acestui an. Samsung tocmai a introdus One UI 3.1 cu seria Galaxy S21 și a ajuns la puține dispozitive compatibile. Interfața Samsung UI 3.5 va aduce cu siguranță câteva funcții software noi.

Interfața Samsung One UI succede la Samsung Experience UX (lansată în 2016) și TouchWiz (2017). A fost concepută pentru a face mai ușoară utilizarea smartphone-urilor și pentru a le face mai atractive din punct de vedere vizual.

Posibilă lansare în iulie pentru Fold și Flip

În ultimii ani, Samsung a introdus cea de-a doua iterație a One UI pentru anul în curs cu seria Galaxy Note. Cum viitorul seriei Note este încă în aer, pliabilele sunt dispozitivele cele mai potrivite pentru lansarea unei noi versiuni One UI.

Când vine vorba de telefoane pliabile, Samsung deține poziția numărul unu pe piață. Astfel așteptăm de la Samsung ca aceste două modele să fie mult îmbunătățite față de cele de anul trecut. În privința lansării, recent IceUniverse a postat pe Twitter câteva detalii despre datele de lansare. Ice Universe spune că: „Posibil să trebuiască să așteptăm 5 luni pentru a vedea Z Flip 3 și Fold 3”. În urma unui simplu calcul făcut rezultă că ambele telefoane ar putea debuta în iulie.