Noi huse cu tematică Pokémon pentru Flip 4, Watch 5 și Galaxy Buds

418
Samsung launching Pokémon-themed cases
Sursă foto: via 9to5google

Cele mai recente dispozitive Samsung primesc accesorii oficiale noi. Compania Samsung a lansat noi accesorii cu tematică Star Wars și Pokémon pentru Samsung Galaxy Z Flip 4, seria Galaxy Watch 5 și căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Disponibilă deja, Samsung a lansat o nouă husă cu inele cu tema Războiul Stelelor – Star Wars pentru Galaxy Z Flip 4. În plus, Samsung a lansat și o nouă curea care poate fi folosită cu husele cu curea pentru Galaxy Z Flip 4. Ambele sunt deja disponibile pe piață. Husa este cu tematică de sărbători, are culori portocalii și albe, care includ Stormtroopers, Death Star și Star Destroyers pentru 39,99 USD. Cureaua, între timp, are un Millenium Falcon cu temă de sărbători și costă 19,99 de dolari, potrivit 9to5google.

Huse cu tematică Pokémon pentru Galaxy Flip 4, Watch 5 și Galaxy Buds

O altă carcasă și curea combinată pentru seria Galaxy Watch 5 și seria Galaxy Watch 4 conferă corpului ceasului o temă albă și portocalie. Cureaua din piele imită designul carcasei lui Galaxy Z Flip 4. Există opțiuni atât pentru ceasurile de 40 mm, cât și pentru ceasurile de 44 mm, dar nu pentru Galaxy Watch 4 Classic sau Galaxy Watch 5 Pro. Ambele opțiuni costă 49,99$.

Mai există și o nouă carcasă Star Wars cu tematică de vacanță cu un Stormtrooper care costă 49,99$. Aceasta este destinată pentru seturile Galaxy Buds Live, Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro.

Pokémon (abreviere Pocket Monsters) este o franciză media japoneză gestionată de The Pokémon Company, fondată de Nintendo, Game Freak și Creatures. Lansat în 1996, Pokémon are de atunci venituri totale de aproximativ 118,5 miliarde USD.

Pe 26 decembrie, Samsung va lansa huse cu tematică Pokémon pentru Flip 4 și căștile Galaxy Buds. Tot atunci va fi lansată și o curea cu temă Pokémon pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5. Prețurile sunt aceleași.

Samsung Pokémon-themed
Sursa foto: via 9to5google.com

Cel mai bun din colecție este husa Pokéball pentru Galaxy Buds (Buds Live, Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro), dar restul colecției va atrage cu siguranță atenția fanilor Pokémon. Seria va fi disponibilă pe site-ul Samsung din 26 decembrie în „cantități limitate”. Compania va aduce aceste accesorii mai întâi în Singapore înainte de a-și extinde disponibilitatea pe mai multe piețe.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.