iF Design: 71 de premii pentru Samsung inclusiv trei Design Gold Awards

209
iF Design 71 de premii pentru Samsung inclusiv trei Design Gold Awards
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung Electronics a primit un total de 71 de premii, inclusiv 3 medalii de aur, la „iF Design Award 2022 (International Forum Design Award 2022)”, un concurs internațional de design din Germania. Premile „iF Design Award” au început să fie acordate începând din 1954 sub auspiciile Forumului Internațional German.

Designul unui produs este esențial pentru succesul acestuia. Un dispozitiv care atrage atenția și este ușor de utilizat are mult mai multe șanse să genereze mai multe vânzări. Acesta este motivul pentru care companiile depun mult efort în realizarea de produse cu cel mai bun design posibil.

La iF Design 2022 Freestyle a primit Design Gold Awards

Premiile iF Design se acordă în 9 categorii, printre care Produs, Comunicare, Concept, Interior, Arhitectură, Experiența utilizatorului etc. În acest an Samsung a primit 71 de premii, inclusiv trei premii de aur pentru designul produselor sale. Samsung și-a păstrat recordul primind pentru a doua oară un total de 71 de premii, inclusiv trei Design Gold Awards. La iF Design Awards 2022, Samsung a concurat cu 11.000 de propuneri din 57 de țări.

Samsung a câștigat premii de design pentru produse, de la televizoare la electrocasnice, smartphone-uri și design de software. Printre acestea se numără Galaxy Buds 2 și interfața One UI 4, care este interfața personalizată a Samsung pentru Android 12.

Premiile iF Design au fost introduse în 1954 în Germania cu scopul inițial de a evidenția designul german. Sunt conferite anual de iF International Forum Design. Sunt peste 5.500 de înscrieri din aproximativ 59 de țări în fiecare an.

Cele mai prestigioase premii la iF Design Awards sunt Design Gold Awards. Cele trei Design Gold Awards pe care Samsung le-a câștigat anul acesta sunt pentru:

  • Samsung Freestyle. Este un ecran portabil care poate fi rotit la 180° și poate proiecta un ecran de până la 100 inch. Poate fi folosit ca difuzor Bluetooth și are un sistem cu iluminare de diferite culori în funcție de stilul de viață al fiecăruia.
  • Samsung Galaxy Z Flip 3. Designul său maximizează ușurința de utilizare, permițând utilizatorilor să verifice notificările importante chiar și atunci când telefonul este pliat.
  • Bespoke Slim. Este un aspirator fără fir conceput pentru a se armoniza cu spațiul de locuit și ușor de utilizat.

Este important să proiectăm un design care să combină valorile în schimbare și tehnologiile inovatoare”. A declarat vicepreședintele Samsung Design Management Center, Jinsoo Kim, conform PhoneArena.