Iată ce îmbunătățiri aduce Samsung camerelor la seria Galaxy S24!

213
Iata ce imbunatatiri aduce Samsung camerelor la seria Galaxy S24
Sursa foto: sammobile.com

Recent Samsung a anunțat că va aduce mai multe îmbunătățiri la seria Galaxy S24 cu o nouă actualizare de software. Tot cu această ocazie am aflat că actualizarea va fi lansată pe 22 februarie. Cu toate acestea, Samsung a lansat actualizarea mai devreme decât a spus, iar actualizarea este deja disponibilă în Coreea de Sud. Acum, compania a detaliat toate îmbunătățirile legate de cameră incluse în noua actualizare.

După lansarea noilor telefoane compania Samsung compania a strâns opiniile utilizatorilor cu privire la seria Galaxy S24 din diverse surse. Compania a reflectat apoi asupra feedback-ului și a lucrat pentru a rezolva problemele legate de cameră și afișaj, conform SamMobile. Odată cu actualizarea din februarie 2024 lansată în Coreea, Samsung a îmbunătățit calitatea generală a imaginii camerelor.

Samsung a spus că va continua să optimizeze performanța camerelor din seria Galaxy S24 și în viitor. Va lucra la îmbunătățiri care nu sunt enumerate mai jos, îmbunătățiri care vor fi lansate odată cu actualizările software viitoare. Sperăm că va îmbunătăți și performanța înregistrării video și stabilizarea acesteia pe toate camerele de pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra.

Compania a ajustat luminozitatea imaginilor în scenele cu o sursă de iluminare mare de fundal de mare intensitate în timp ce folosea modul de înaltă rezoluție. De asemenea, a îmbunătățit claritatea texturii atunci când se utilizează niveluri mari de zoom, dar această îmbunătățire este disponibilă numai pentru Galaxy S24 Ultra. Claritatea și calitatea imaginii videoclipurilor au fost îmbunătățite la înregistrarea videoclipurilor folosind camerele din spate ale lui Galaxy S24 Ultra.

Samsung a spus că a îmbunătățit, de asemenea, expunerea zonelor întunecate dintr-o scenă atunci când fotografiați imagini în interior. Mai mult, a îmbunătățit detaliile și claritatea subiecților umani dintr-o scenă. Cu toate acestea, ambele îmbunătățiri sunt aplicabile numai pentru Galaxy S24 Ultra.

Samsung Food Mode ajustează automat culorile alimentelor fotografiate prin AI pentru a face felurile tale de mâncare să pară și mai delicioase. Telefonul detectează alimentele optimizând focalizarea, expunerea și echilibrul de culoare.

În modul Food Mode din seria Galaxy S24, Samsung a îmbunătățit culorile pentru a face imaginile să pară mai atrăgătoare. Samsung spune că a îmbunătățit și capturarea subiecților care se mișcă rapid în scenele cu iluminare de fundal pentru camerele din spate de pe Galaxy S24 Ultra. De asemenea, compania a îmbunătățit saturația culorilor și balansul de alb al imaginilor capturate în Night Mode. Culorile și expunerea subiecților (flori, oameni și animale) au fost îmbunătățite în imaginile statice realizate cu Galaxy S24 Ultra.

Îmbunătățirile nu se opresc doar cu înregistrarea diferitelor momente. Samsung a îmbunătățit, de asemenea, experiența de vizualizare a imaginilor și videoclipurilor după ce acestea sunt capturate cu Galaxy S24. Compania spune că a îmbunătățit calitatea imaginii când măriți în interiorul aplicației Galerie pentru fotografiile realizate în format DNG (Digital Negative Image) folosind aplicația Expert RAW.