Încărcarea PowerShare mai rapidă pe Galaxy S21 decât pe S20

463
PowerShare de două ori mai rapida pe Galaxy S21 decat pe Galaxy S20
Sursa Foto: @OnLeaks

Galaxy S21 sunt compatibile cu încărcarea PowerShare, încărcarea wireless inversă care vă permite să încărcați un accesoriu plasându-l pe spatele smartphone-ului. După cum arată o nouă informație, această tehnologie va fi de două ori mai rapidă decât pe seria Galaxy S20.

În februarie 2019, Samsung a lansat încărcarea PowerShare, o funcție de încărcare wireless inversă, pe seria Galaxy S10. Deloc surprinzător, compania a integrat apoi această opțiune în alte smartphone-uri emblematice din catalogul său, inclusiv în seriile Galaxy Note 10, Galaxy S20 și Galaxy Note 20.

Încărcare PowerShare de 9W pe seria Galaxy S21

Pe smartphone-urile Galaxy, încărcarea PowerShare poate încărca prin inducție un smartphone, un ceas conectat sau căști compatibile. Chiar și o periuță de dinți compatibilă! Pentru a face acest lucru, pur și simplu așezați obiectul ales pe spatele telefonului. Din păcate, încărcarea fără fir inversă nu este la fel de rapidă ca încărcarea fără fir QI sau încărcarea prin cablu.

Pe seria Galaxy S20, Galaxy S10, seriile Galaxy Note 20 și Note 10, viteza de încărcare este limitată la 4,5W. Concret, durează câteva ore pentru a încărca un accesoriu. De fapt, PowerShare se limitează în cele din urmă la a ajuta utilizatorii în caz de strictă necesitate.

FCC – Federal Communications Commission a fost fondată în 1934 prin Communications Act of 1934 semnat de Franklin D. Roosevelt. Roosevelt a fost al 32-lea președinte al SUA și a ocupat această funcție timp de patru mandate consecutiv.

Acum Samsung dublează viteza de încărcare PowerShare pe viitoarea serie Samsung Galaxy S21. Pe 9 decembrie 2020, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra au trecut pe la FCC, Comisia Federală pentru Comunicații din Statele Unite, relatează PhonAndroid. Baza de date a organismului american de certificare menționează integrarea unui sistem de încărcare inversă fără fir de 9W. Aceasta este o viteza dublă față de cea înregistrată pe seriile emblematice anterioare. Prin urmare, Samsung PowerShare va reîncărca ceasurile, accesoriile sau smartphone-urile plasate pe spate de două ori mai repede.

Mai mult, listarea FCC-ului dezvăluie integrarea unei încărcări rapide prin cablu de 25W pe Galaxy S21 standard și confirmă prezența unui procesor Qualcomm Snapdragon 888 pe modelele vândute în SUA. În Europa și în special în România, smartphone-urile vor fi dotate cu procesorul Samsung Exynos 2100. Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată în 14 ianuarie 2021.