Încărcătorul pentru seria Galaxy Watch 5 a fost certificat de FCC

281
Incarcatorul pentru seria Galaxy Watch 5 a fost certificat de FCC
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung continuă să adune certificările și aprobările de reglementare necesare pentru seria Galaxy Watch 5 a cărui lansare se apropie. Recent, Agenția de Cercetare Radio din Coreea (RRA) a certificat stația de încărcare wireless pentru viitoarele ceasuri inteligente. Purtând numărul de model EP-OR900, același încărcător a fost certificat acum și de Federal Communications Commission (FCC).

Conform documentației Comisiei Federale de Comunicații (FCC), acest încărcător are o putere maximă de ieșire de 5W. Ceasurile inteligente Samsung Galaxy s-au încărcat la viteze de 5W de câteva generații și se pare că Samsung nu intenționează să o sporească nici anul acesta. Ceasurile Apple mai vechi se încarcă la 5W, iar Apple Watch Serie 7 ajunge la 20W.

Procesoare mai noi și baterii mai mari pe seria Galaxy Watch 5

Știm deja că seria ceasurile din seria Galaxy Watch 5 vor veni cu baterii mai mari decât predecesorii lor. Toate informațiile de până acum sugerează că modelul Pro va include o baterie de 572 mAh. Samsung este chiar dispus să-și îndepărteze rama fizică rotativă mult iubită de dragul unei puteri mai mari a bateriei. Dar la o viteză de 5W, încărcarea ar putea dura prea mult. Poate că Samsung ar trebui să facă ceva mai mult și să ofere cel puțin pentru acest model o încărcare mai rapidă. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Watch 4!

Cu toate acestea, eticheta FCC de pe încărcător sugerează că va păstra designul în formă de disc din ultimii ani. Samsung a făcut upgrade la acest design de la o stație de încărcare verticală cu câțiva ani în urmă, potrivit AndroidHeadlines. Această certificare FCC este un alt indiciu că Samsung se apropie de lansarea seriei Galaxy Watch 5. Ei bine, noile ceasuri inteligente sunt încă la cel puțin câteva luni distanță, dezvăluirea oficială fiind așteptată undeva în august.

FCC – Federal Communications Commission a fost fondată pe 19 iunie 1934. Este o agenție independentă a SUA, aflată sub responsabilitatea directă a Congresului. FCC are un buget pentru anul fiscal 2022 de ~388 milioane USD.

Între timp, ne așteptăm să auzim mult mai multe despre purtabile. Mai multe informații de până acum au dezvăluit deja o mulțime de lucruri despre seria Galaxy Watch 5. Alături de baterii mai mari, noile modele vor aduce, de asemenea, un design mai durabil, procesoare mai rapide, noi funcții de sănătate și software îmbunătățit. Din păcate, încărcarea mai rapidă ar fi îndulcit și mai mult noua serie Samsung.

Seria Galaxy Watch 5 va fi lansată alături de smartphone-urile pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 la evenimentul Unpacked al companiei din luna august.