Încărcătorul Samsung Charger Cradle pentru Watch 5 Pro este la vânzare

370
Noul suport de incarcare Samsung Charger Cradle
Sursa foto: via androidheadlines.com

Cu câteva săptămâni în urmă, un suport de încărcare wireless misterios a apărut pe site-ul oficial Samsung din SUA. Părea a fi un încărcător wireless dezvoltat special pentru a rezolva problema de design a curelei lui Galaxy Watch 5 Pro. Încărcătorul Samsung Charger Cradle este acum la vânzare, dar nu în Statele Unite, Samsung a lansat încărcătorul în Marea Britanie.

Acest încărcător are o platformă ridicată pe care va sta smartwatch-ul Galaxy Watch. Desigur, va încărca toate modelele Galaxy Watch și nu doar noul Samsung Galaxy Watch 5 Pro sau Galaxy Watch 5. Poate că ați putea încărca fără fir și alte dispozitive compatibile, cum ar fi căștile wireless. Dar dacă cineva are nevoie de el în mod special, atunci acesta este un utilizator de Watch 5 Pro. Pentru că cel mai recent ceas inteligent Samsung are un defect de design care îl împiedică să se încarce prin încărcătorul livrat în cutie. Acum, potrivit AndroidHeadlines, Samsung Charger Cradle este la vânzare.

Samsung Charger Cradle pentru Watch 5 Pro la vânzare în UK

Galaxy Watch 5 Pro are cureaua atașată ferm de urechile laterale. Cureaua nu se îndoaie și nu se mișcă liber, împiedicând ceasul să stea stabil pe un suport plat de încărcare. Ceasul se înclină și astfel rămâne departe de suprafața încărcătorului. Acest lucru îl face incompatibil cu aproape orice încărcător fără fir de acolo, inclusiv cu Wireless Charger Duo pe care Samsung l-a oferit cadou de precomandă cumpărătorilor din unele piețe.

Această eroare de design de la Samsung a făcut ca utilizatorii să vină cu câteva soluții de casă. Cel mai bine este să păstrați Charger Duo pe o masă sau un birou, astfel încât o parte din el să atârne. Apoi puteți plasa ceasul pe acea parte, cu cureaua atârnând dedesubt. Dar cei care au doar încărcătorul din cutie nu au noroc. Aici intervine noul Samsung Charger Cradle. Suprafața înălțată are suficient spațiu sub ea pentru a permite curelei ceasului să atârne liber. Samsung pare să se fi inspirat de la un utilizator care a făcut un încărcător relativ identic pentru a-și încărca Galaxy Watch 5 Pro.

Lira sterlină este cea mai veche monedă din lume care este încă în uz și care a fost în uz continuu încă de la începuturile sale. Este a patra monedă cea mai tranzacționată pe piața valutară, după dolarul american, euro și yenul japonez.

Încărcătorul wireless Samsung Charger Cradle este acum disponibil pentru cumpărare în Marea Britanie. Vine într-o singură culoare argintie și are un preț de 20 de lire sterline. Samsung include un adaptor de încărcare cu el. Așa că nu va trebui să utilizați unul existent sau să cumpărați separat o unitate nouă. Compania spune că încărcătorul este compatibil cu seria Galaxy Watch 2 și modelele mai care au urmat după acesta. Deci poate fi folosit și pentru seria Galaxy Watch 4. Probabil că va ajunge în curând și pe celelalte piețe internaționale.