Interfața One UI 5.1 lansată pentru Fold 4, Fold 3 și Flip 4 și Flip 3

212
Interfața One UI 5.1
Sursa foto: sammobile.com

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

În timp ce precomenzile pentru Galaxy S23 nici măcar nu au început să ajungă la toți clienții din întreaga lume, Samsung a început deja să lanseze actualizarea la interfața One UI 5.1 pe smartphone-urile mai vechi. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra au primit deja actualizarea. Au urmat seriile Galaxy S21 și Galaxy S20. Acum Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 primesc noua interfață.

Actualizarea la interfața One UI 5.1 pentru Galaxy Z Fold 4 vine cu versiunea de firmware F936BXXU1CWAC și este disponibilă în mai multe țări din Europa. Disponibilitatea s-ar putea extinde în mai multe țări europene în următoarele zile. Samsung poate lansa actualizarea în întreaga lume înainte de sfârșitul acestei luni, potrivit SamMobile. Cu toate acestea, telefoanele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă ar putea primi actualizarea puțin mai târziu.

Fold 4, Flip 4, Fold 3 și Flip 3 primesc interfața One UI 5.1

Lansarea pentru Galaxy Z Flip 4 a început tot în Europa. Cel mai nou model Flip primește actualizarea cu versiunea de firmware F721BXXU1CWAC. Patch-ul de securitate Android din februarie 2023, care remediază peste 50 de vulnerabilități, face parte din pachet.

Samsung a lansat actualizarea la interfața One UI 5.1 și pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din februarie 2023 pentru smartphone-urile pliabile. Actualizarea One UI 5.1, care se bazează încă pe Android 13, vine cu versiunea de firmware F711BXXU4EWB1 pentru Galaxy Z Flip 3. Pentru Galaxy Z Fold 3, actualizarea One UI 5.1 vine cu versiunea de firmware F926BTBU3EWB1. Aceste noi actualizări de software au fost lansate inițial în India și Thailanda. Ne așteptăm ca actualizarea pentru ambele modele să ajungă în orice moment și în Europa.

Începând cu secolul 12 Thailanda era denumită Siam. Oamenii care au ocupat regiunea au fost cunoscuți ca Siamezii. Este casa cunoscutelor pisici siameze. În trecut au fost 23 de rase de pisici siameze, în prezent mai există doar șase.

În acest ritm, se pare că utilizatorii de telefoane inteligente Galaxy mai vechi vor putea experimenta Samsung One UI 5.1 înaintea celor din seria Galaxy S23. Dacă sunteți utilizator al unuia dintre aceste telefoane, puteți verifica acum actualizarea la interfața One UI 5.1 prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare . Dacă nu este încă acolo, încercați mai târziu, este pe drum, poate sosi în orice clipă.