Interfața One UI 6.1 testată pentru a ajunge pe modelele Galaxy mai vechi

184
Interfata One UI 6.1 ajunge pe modelele mai vechi
Sursa foto: via androidcentral.com

Samsung aduce o altă bucurie telefoanelor Galaxy mai vechi, testează pentru acestea interfața One UI 6.1. Din informațiile pe care le avem, este acum în desfășurate o testare a viitoarei interfețe One UI 6.1 pentru telefoanele Samsung mai vechi. Amintim printre altele pe Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seriile Galaxy S21 și Galaxy S22. Se pare că Samsung va face doar o singură testate pentru noua interfață înainte de lansare.

Cu toate acestea, există o potențială întârziere înainte ca aceste dispozitive să primească One UI 6.1 stabil, din cauza naturii semnificative a actualizării, care încorporează mai multe funcții avansate AI. Potrivit AndroidCentral, sunt zvonuri că actualizarea acestor modele la noua interfață va fi lansată în primul trimestru al anului.

Noua interfață a debutat ieri pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. One UI 6.1 va ajunge pe unele telefoane mai vechi Galaxy acum că a sosit cu seria Galaxy S24. Samsung deja testează noua interfață pe mai multe dintre dispozitivele sale de top.

Ieri, cunoscutul informator Tarun Vats a dezvăluit pe X (anterior Twitter) că versiunile de testare One UI 6.1 au apărut pe o grămadă de smartphone-uri Samsung mai vechi. Acestea include seriile Galaxy S23, Galaxy S22 și Galaxy S21. Și telefoanele pliabile Fold 5, Flip 5, Samsung Galaxy Z Fold 4, Flip 4sunt pe listă. Samsung nu a uitat nici de unele modele mid-range, cum ar fi Galaxy A54 și Galaxy A34.

Actualizarea la Samsung One UI 6.1 va ajunge aproape la toate telefoanele emblematice Samsung recente, dar și la unele modele din seria A. Deoarece aceasta este doar testul inițial, există șansa ca lista să se extindă acum că One UI 6.1 este oficială. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive Galaxy vor primi interfața Samsung One UI 6.1!

Aplicația Samsung Notes a fost lansată în 2016 ca o singură înlocuire a mai multor aplicații mai vechi de note aflate pe dispozitivele Galaxy. Forbes a scris că „Samsung Notes este cea mai bună aplicație construită de companie”.

Noua interfață de utilizare aduce mai multe funcții AI în Samsung Notes pentru formatare automată, imagini de fundal generate de AI și capacitatea de a amesteca lucrurile în fotografii după ce ați apăsat butonul declanșator. Nu există însă nicio garanție că aceste trucuri se vor răspândi dincolo de seria Galaxy S24, dar sperăm.

Apariția acestor versiuni de testare nu înseamnă automat că interfața One UI 6.1 va ajunge pentru acele telefoane imediat după ce Galaxy S24 a fost lansată. Se așteaptă ca actualizarea să fie lansată pe cele mai populare telefoane Galaxy la câteva săptămâni după lansarea seriei S24.