Interfața Samsung One UI 5.1 ajunge la Galaxy A73

208
Samsung One UI 5.1 ajunge la Galaxy A73
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a terminat în mare măsură cu actualizarea la One UI 5.1 pentru telefoanele sale emblematice compatibile. Acum a trecut la cele din gama mid-range. Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G au fost primele smartphone-uri care au primit actualizarea One UI 5.1. Dar actualizarea a fost limitată la piața coreeană. Acum, interfața Samsung One UI 5.0 ajunge și la Samsung Galaxy A73 5G în unele țări.

Actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy A73 vine cu versiunea de firmware A736BXXU3CWB7, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Noua actualizare de software, care a debutat inițial în Asia, în Malaezia, și aduce și patch-ul de securitate din februarie 2023. La fel cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, mai multe țări vor primi actualizarea One UI 5.1 în următoarele zile.

Galaxy A73 primește actualizarea One UI 5.1

Actualizarea One UI 5.1 aduce o serie de funcții noi care vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului. Unele dintre caracteristicile notabile includ capacități îmbunătățite de editare a imaginii, cum ar fi eliminarea automată a umbrelor și a reflexiei și abilitatea de a schimba cu ușurință tonurile de culoare pentru selfie. Actualizarea introduce, de asemenea, Albumul de familie partajat, care permite utilizatorilor să partajeze fotografii și videoclipuri cu membrii familiei într-un album privat.

De asemenea, noile widget-uri pentru baterie oferă utilizatorilor informații mai detaliate despre utilizarea și performanța bateriei dispozitivului lor. Este îmbunătățit și browserul Samsung Internet, Samsung DeX, aplicația Meteo și multe altele. Aflați totul despre noua interfață Samsung One UI 5.1 și cine o primește în articolul din I❤️Samsung pe acestă temă.

Un browser este un software de aplicație pentru accesarea World Wide Web sau a unui site web local. Istoria browserelor web începe în 1991, când mai multe tehnologii i-au permis lui Tim Berners-Lee să pună fundația primului browser web.

Samsung Galaxy A73 5G este cel mai scump smartphone mid-range Samsung din 2022. Samsung a lansat smartphone-ul cu Android 12 și One UI 4 din cutie. A primit deja actualizarea One UI 5.0 bazată pe Android 13 în urmă cu câteva luni. Telefonul va primi încă trei actualizări ale sistemului de operare Android în viitor.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A73 în Malaezia trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. Dacă nu ați primit notificarea, puteți verifica dacă nu este cumva pe telefon mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Înainte de a face upgrade la noua versiune de software asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori și eventuale costuri suplimentare.