Întrerupe Samsung vânzările lui Galaxy Z Fold 2 în așteptarea lui Z Fold 3?

369
Samsung intrerupe vanzarile Galaxy Z Fold 2 in asteptarea lui Z Fold 3
Sursa Foto: via universmartphone.com

Se pare că Samsung nu mai vinde smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2 în SUA. Deși telefonul apare pe site-ul Samsung, accesarea paginii dispozitivului redirecționează acum clienții către o notificare în care se spune că „Galaxy Fold nu mai este disponibil pentru cumpărare pe Samsung.com”. În schimb, smartphone-ul pliabil este la vânzare la operatorii de telefonie mobilă din SUA!

În mod ciudat, Galaxy Fold original continuă să fie listat pe site împreună cu Galaxy Z Flip 5G. Formularea este ciudată, deoarece face referire la Galaxy Fold, epuizat de luni de zile după lansarea lui Fold 2. Aceasta ar putea fi o eroare din partea Samsung, având în vedere că notificarea menționează Galaxy Fold original, mai degrabă decât Galaxy Z Fold 2. Dar, au fost informații că Samsung vrea să retragă originalul Galaxy Fold de la vânzare din SUA, deci ar putea fi o eroare de nume. Potrivit Universmartphone, Fold 2 este la vânzare în Statele Unite aproape la toți operatorii de telefonie mobilă.

Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung face loc pentru Galaxy Z Fold 3?

Pe de altă parte, lucrurile ar putea stea altfel în privința planurilor Samsung pentru gama sa pliabilă Galaxy Z. Samsung Galaxy Z Fold 3 este de așteptat să fie prezentat în viitorul foarte apropiat, în luna august. Este posibil ca Samsung să ia în considerare să facă loc pe rafturile magazinelor sale pentru viitorul model. Dar dacă aceasta este situația, rămâne întrebarea de ce paginile pentru Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Fold original rămân online? Știm, de asemenea, că și Samsung Galaxy Z Flip 5G va primi o continuare – Galaxy Z Flip 3 – în august.

Există, de asemenea, posibilitatea ca Galaxy Z Fold 2 să nu mai fie în stoc în SUA. În acest fel Samsung a decis să se concentreze pe fabricarea lui Galaxy Z Fold 3, mai degrabă decât pe completarea stocurilor de Samsung Galaxy Z Fold 2. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2! S-ar putea ca Z Fold 2 să fie disponibil din nou pentru cumpărare în viitor, dar acum nu este. Vă reamintim este vorba despre vânzări de pe site-ul oficial Samsung din SUA.

Sticla Ultra-Thin Glass este produsă de Dowoo Insys, o companie din Coreea, înființată în 2010. Dowoo produce folii ultra-subțiri din sticlă pentru afișaje OLED pliabile. Samsung Display este principalul acționar (27%) al Dowoo.

Când Z Fold 2 a fost lansat anul trecut a fost foarte bine primit de toată lumea. Comparativ cu Galaxy Fold original, Samsung Galaxy Z Fold 2 a venit cu un ecran exterior mai mare, rame mai înguste, cu sticlă UTG și multe specificații la nivelul telefoanelor high-end. Sigur și prețul a fost și este pe măsură.