Invitația oficială de lansare pentru seria Galaxy S21 a apărut

434
Invitația oficiala de lansare pentru seria Galaxy S21 a aparut
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Faptul că lansarea seriei Samsung Galaxy S21 este chiar la colț nu este o surpriză. În ultimul timp au existat multe zvonuri conform cărora data lansării următoarei serii Samsung Galaxy S21 va fi 14 ianuarie 2021. Ceea ce este cu siguranță mai devreme decât de obicei. Acum, Ishan Agarwal, o sursă de încredere pentru informații privilegiate pe smartphone-uri, a confirmat că lansarea are loc într-adevăr pe 14 ianuarie la ora 15:00 GMT. Sau, pe înțelesul tuturor ora 17:00 ora României.

Ceea ce vedeți mai sus este GIF-ul invitației. Și, sinceri să fim nu putem înțelege mare lucru de aici. Dar, este adevărat, nici nu am avea nevoie să înțelegem ceva din această invitație. Absolut totul este deja cunoscut despre Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Acestea fiind modelele seriei S21, despre care au fost până acum foarte multe scurgeri de informații. Știm deja totul despre ele! Și nu este prima data când se întâmplă acest lucru. Poate chiar Samsung vrea să încânte fanii cu astfel de situații.

Seria Galaxy S21 cu ecrane incredibile și procesoare de ultimă generație

Din fotografiile oficiale apărute cu Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra vedem un design unic al modulului foto spate. Aflat în partea din stânga spate sus, acesta se întinde până la colț și curge frumos pe marginile corpului telefonului. Primim și o nouă culoare Phantom Violet, văzută în GIF-ul acestei invitații. Zvonuri despre această nouă culoare au fost, ca de altfel despre toate celelalte specificații și caracteristici.

Pe scurt, ne așteptăm ca Galaxy S21 și S21+ să aibă un afișaj Infinity-O Full HD+ Dynamic AMOLED de 6,2 inch (15,75 centimetri) și 6,7 inch (17,02 cm), cu o rezoluție de 2.400 x 1080 pixeli. Ambele telefoane vor veni cu protecție Corning Gorilla Glass Victus, împreună cu o rată de reîmprospătare variabilă de 120Hz. Ecranele vor avea o luminozitate de 1300 niți, un raport de aspect de 20:9 și o densitate a pixelilor de ~393 ppi.

Nit sau candela pe metru pătrat (cd / m²) este unitatea de măsură pentru luminanță în Sistemul Internațional de unități. Nit (nt) este un nume non-SI folosit pentru această unitate (1 nt = 1 cd / m2). Termenul nit provine din cuvântul latin nitere – a străluci.

În ceea ce privește departamentul foto, ambele modele vor avea triple-camera cu:

  • Camera principală are 12MP și diafragma f / 1,8
  • Un teleobiectiv de 64MP cu diafragma f / 2,0 și OIS
  • O camera cu unghi ultra-wide de 12MP cu FoV de 120 de grade
  • În față va exista o cameră de 10MP cu diafragmă f / 2,2

Noua serie Samsung Galaxy S21 va veni fără încărcător sau căști în cutie, va include doar un cablu USB-C. Se așteaptă ca toate cele trei telefoane, inclusiv S21 Ultra, să fie alimentate Samsung Exynos 2100 de 5nm pentru Europa și Snapdragon 888 în SUA pe alte piețe.