Compania JBL a lansat o nouă serie de căști și difuzoare la CES 2022

653
Compania JBL a lansat o noua serie de casti si difuzoare la CES 2022
Sursa Foto: via androidauthority.com

Scriem periodic și despre JBL deținută de Harman Audio International care la rândul ei este o subsidiară Samsung. Zile trecute la CES 2022 Las Vegas, JBL a lansat un număr amețitor de difuzoare, căști și căști pentru jocuri. Este vorba printre altele despre JBL Boombox 3 și Pulse 5 care folosesc Bluetooth 5.3 și au certificare IP67 pentru rezistentă la praf și apă.

JBL produce unele dintre cele mai emblematice boxe de pe piață. Anul acesta, compania și-a actualizat difuzoarele Bluetooth mai mari și cele special concepute pentru casă. Acum JBL își extinde linia de căști pentru gaming Quantum și lansează căști wireless pentru gaming. Compania a anunțat și o mână de opțiuni wireless pentru utilizare zilnică și profesionale. per total, o adevărată colecție de căști wireless și difuzoare lansată de JBL. Subsidiara Samsung a împlinit anul trecut venerabila vârstă de 75 de ani. Detaliem mai jos, prin intermediul colegilor noștri de la AndroidAuthority, produsele lansate de compania americană la CES Las Vegas.

Difuzoarele JBL Boombox 3 și Pulse 5

Difuzorul Bluetooth JBL Boombox 3 se sprijină pe orizontală și seamănă mult cu Xtreme 3, doar că este mai mare. Boombox 3 are o durată de viață a bateriei de 24 de ore și capacitatea de a încărca smartphone-uri și tablete printr-o conexiune USB. Ascultătorii își pot încărca dispozitivele în timp ce redă muzică (deși acest lucru consumă bateria mai repede).

Atât Boombox 3, cât și Pulse 5 au un rating IP67 pentru a rezista la praf și apă, Bluetooth 5.3 cu conectivitate multipunct acceptă JBL PartyBoost. PartyBoost vă permite să asociați două difuzoare JBL compatibile pentru redare stereo sau să îmbinați mai multe difuzoare împreună pentru o ieșire audio foarte puternică.

AndroidAuthority este un site american fondat în 2007. Este cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android și una dintre cele mai respectabile voci din domeniu. Oferă știri despre Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii și multe altele.

Ceea ce diferențiază Pulse 5 de restul liniei de difuzoare a companiei este spectacolul de lumini LED de 360°. Puteți folosi aplicația JBL Portable (iOS și Android) pentru a personaliza culorile pentru până la 12 ore de divertisment. JBL Boombox 3 și Pulse 5 vor fi disponibile în această vară și vor costa 499 respectiv 249 USD.

Difuzoarele PartyBox Encore și PartyBox Encore Essential

JBL PartyBox Encore și Encore Essential sunt în esență identice. Encore oferind două microfoane digitale wireless pentru a cânta împreună. Cu PartyBox Encore, aveți o durată de viață de 10 ore, cu patru mai mult decât durata de viață de șase ore a bateriei Encore Essential. Aceste difuzoare au aceeași evaluare IPX4, ieșire de 100W, compatibilitate cu aplicația PartyBox și Bluetooth 5.1. Indiferent de difuzorul pe care îl cumpărați, puteți utiliza True Wireless Stereo pentru a asocia două difuzoare compatibile. Puteți personaliza spectacolul de lumini și puteți alege și opțiunea de conectivitate preferată (Bluetooth, USB și aux).

PartyBox Encore Essential va fi disponibil din martie pentru 299$, iar PartyBox Essential Encore va fi disponibil din vară pentru 399 USD.

Căști pentru jocuri JBL Quantum

JBL a lansat trei noi căști de gaming și a debutat căștile de gaming Quantum TWS. Toate căștile Quantum anunțate la CES vor fi disponibile doar din primăvară. Quantum TWS este destinat atât jucătorilor de pe dispozitive mobile, cât și de pe consolă, cu adaptorul USB-C pentru redare cu latență scăzută pe PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch și telefoane mobile compatibile. De asemenea, vă puteți conecta la două dispozitive simultan (unul prin adaptorul USB-C și celălalt prin Bluetooth).

La fel ca și căștile de gaming cu drepturi depline ale companiei, Quantum TWS acceptă JBL QuantumSurround pentru sunet surround spațial. De asemenea, folosesc anularea adaptivă a zgomotului și fiecare cască are trei microfoane pentru o calitate audio clară.

Obțineți o durată de viață de opt ore a bateriei la o singură încărcare, cu trei încărcări suplimentare din carcasă, totalizând 24 de ore de redare portabilă. Căștile au o evaluare IPX5 și puteți accesa asistentul inteligent preferat direct din căști.

Designul și caracteristicile Quantum TWS rivalizează cu popularele căști pentru jocuri Razer Hammerhead True Wireless Pro. Quantum TWS va costa 149 dolari. Toate prețurile de mai sus au fost anunțate de JBL în dolari, având în vedere că lansarea a avut loc la Las Vegas.

Căștile cu ANC JBL Quantum 910, Quantul 810 și Quantum 610

Căștile pentru jocuri cu anulare activă a zgomotului (ANC) JBL Quantum 910 folosesc JBL QuantumSphere 360 ​​cu urmărire a capului și DTS Headphone:X 2.0 pentru o experiență de ascultare captivantă pe PC. Au o durată de viață a bateriei de 24 de ore, o conexiune de 2,4 GHz prin USB fără fir și compatibilitate cu Bluetooth 5.2. Microfonul cu boom se ridică și fiecare cupă auriculară găzduiește un driver de 50 mm certificat Hi-Res.

Căștile Quantum 810 sunt similare cu 910, deși le lipsește audio 360. În schimb, acestea acceptă JBL QuantumSurround și DTS Headphone:X 2.0. În acest fel pierdeți urmărirea capului și experiența este puțin mai captivantă. Obțineți aceleași drivere Hi-Res de 50 mm și opțiuni de conectivitate, împreună cu un microfon similar cu focalizare vocală. Interesant este că Quantum 810 are și ANC cu o durată de viață extinsă a bateriei de 30 de ore.

JBL Quantum 610 sunt cele mai ieftine căști din grup, dar totuși sunt pline de caracteristici. Quantum 610 au același suport QuantumSurround și DTS Headphone:X 2.0 ca modelul 810 și folosesc o conexiune wireless de 2,4 GHz. Au o durată de viață impresionantă a bateriei de 40 de ore și le puteți folosi în timpul încărcării (la fel și Quantum 910 și 810). Toate cele trei căști supraear Quantum folosesc software-ul pentru PC QuantumEngine de la JBL pentru a personaliza EQ, culorile RGB și multe altele. JBL Quantum 910 va costa 249$, Quantum 810 va costa 199$, iar Quantum 610 va costa 149$.

JBL are mâna formată pentru aproape orice, iar căștile cu adevărat wireless nu fac excepție. La fel ca seria Samsung Galaxy Buds, căștile JBL TWS pot fi greu de descurcat. Să vedem ce diferențiază fiecare pereche.

Căști în ureche Live Pro 2, Live Free 2 și Reflect Aero

Live Pro 2 sunt căști adevărate fără fir, cu comenzi tactile și o autonomie a bateriei de 10 ore. Carcasa oferă 30 de ore suplimentare de redare, pentru 40 de ore de ascultare din mers. Live Pro 2 are drivere dinamice mari de 11 mm și încărcare rapidă rapidă. 15 minute de încărcare wireless Qi oferă patru ore de viață a bateriei.

Atât Live Pro 2, cât și Live Free 2 au ascultare cu ANC/ambient și control vocal cu mâinile libere de Amazon Alexa sau Google Assistant. Ambele seturi de căști portabile au, de asemenea, funcții Dual Connect și Google Fast Pair, împreună cu un rating IPX5. Căștile Live Free 2, mai alungite, nu au o carcasă wireless și au o durată de viață mai scurtă a bateriei (șapte ore de redare de sine stătătoare și 28 de ore de la carcasă). JBL Live Pro 2 și Live Free 2 vor fi vândute cu amănuntul pentru 179 dolari, respectiv 149$ începând din primăvară

JBL Reflect Aero sunt concepute pentru sportivi cu ratingul lor impresionant de durabilitate IP68 și vârfurile PowerFin brevetate. Fiecare cască are un driver dinamic de 6,8 mm și trei microfoane în interior. La fel ca Life Pro 2 și Live Free 2, Reflect Aero beneficiază de suport Alexa/Google fără mâini și ANC, cu ascultare conștientă a mediului înconjurător.

Reflect Aero durează opt ore de redare la o singură încărcare și 16 ore de la carcasă. Ascultătorii pot personaliza comenzile tactile prin aplicația JBL Headphones. JBL Reflect Aero se va vinde cu amănuntul pentru 149 USD începând din această primăvară.