Lansarea Android 14 va fi și mai rapidă anul viitor, spune Samsung

419
Android 14 si One UI 6
Sursă foto: thisisglance

Samsung a fost incredibil cu lansarea sistemului de operare Android 13 și a interfeței One UI 5.0. Dar, gigantul high-tech sud-coreean nu se mulțumește cu atât. Samsung vrea să lansaeze Android 14 și mai repede decât a făcut cu Android 13 anul acesta.

Telefoanele Pixel ale Google sunt încă standardul de aur atunci când vine vorba de obținerea celei mai noi versiuni Android. Este un lucru normal, în primul rând Google testează un viitor sistem de operare pe telefoanele Pixel proprii. Automat acestea primesc primele noul sistem de operare. Dar actualizarea Android 13/One UI 5.0 de la Samsung a fost incredibil de rapidă în acest an. Compania și-a actualizat deja telefoanele de ultimă generație, mai multe modele mid-range și seria Galaxy Tab S8. Samsung a spus că până la sfârșitul anului vor primi Android 13 și seria Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S6 Lite.

Într-un comunicat de presă, via PhoneArena, Samsung a spus că actualizarea din acest an „a redus drastic intervalul de timp” dintre lansarea Android 13 și „implementarea” One UI 5.0. Samsung a arătat o îmbunătățire semnificativă a rapidității cu care oferă cea mai recentă versiune de Android. În afară de dispozitivele Google Pixel, poate dura câteva luni pentru ca telefoanele Android să primească cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Acum, Samsung a spus că va fi și mai rapid cu Android 14 anul viitor. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung disponibile la vânzare în acest moment!

Samsung va lansa și mai rapid Android 14 anul viitor

Samsung a fost cel mai rapid dintre orice producător de telefoane Android în livrarea Android 13 clienților săi (excluzând Google). În general telefoane precum Google Pixel și Apple iPhone primesc actualizări mai repede decât concurența. Google și Apple proiectează și produc și software-ul (Android și, respectiv, iOS).

iOS este un sistem de operare mobil dezvoltat de Apple pentru iPhone. iOS are o cotă globală de piață de 28% (Android are 72%). iOS oferă și diverse funcții de accesibilitate pentru a ajuta utilizatorii cu dizabilități de vedere și auz.

Unul dintre motivele pentru care Samsung a reușit să accelereze ritmul actualizărilor sale Android 13 este parteneriatului său cu Google. Samsung subliniază acest lucru în comunicatul său de presă. Samsung a spus: „Samsung Electronics va continua să consolideze cooperarea cu Google. Compania va asculta în mod activ feedbackul utilizatorilor pentru a continua să actualizeze One UI mai rapid și cu o perfecțiune mai mare”.

Samsung spune că au durat doar două luni de la momentul în care Google a lansat versiunea stabilă finală a Android 13 în august și până pe 25 octombrie, când a lansat prima actualizarea Android 13/One UI 5.0. Din nou, compania spune că va fi și mai rapidă în 2023 cu Android 14/One UI 6.

Un domeniu în care Samsung este în fața Pixelilor Google este numărul de actualizări Android pentru telefoanele emblematice. În timp ce atât cele mai recente Pixel, cât și Galaxy S22 primesc cinci ani de actualizări de securitate, Pixel 7 va primi patru ani de actualizări majore Android, comparativ cu doar trei la seriile Pixel 6 și Pixel 7. Acest lucru ar trebui să fie jenant pentru Google, deoarece, așa cum am subliniat, proiectează telefonul și dezvoltă software-ul.