De ce lipsește funcția Camera Controller pe Samsung Galaxy Fit 2

275
De ce lipseste functia Camera Controller pe Samsung Galaxy Fit 2
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Recent, Samsung a introdus o funcție de control al camerei la Galaxy Fit 2, Camera Controller. În actualizarea majoră, compania a adus, de asemenea, mesaje de respingere a apelurilor și numărarea sărituri cu frânghia pentru banda inteligentă. În acestea, cea mai apreciată funcție este capacitatea sa de a controla camera telefonului cu trackerul de fitness.

Camera Controller – controler pentru cameră nu este o funcție nouă pentru ceasurile Samsung Galaxy. Puteți folosi funcția atât pe Samsung Galaxy Watch original, cât și pe cea mai nou serie smartwatch, seria Samsung Galaxy Watch 4. Deși este disponibilă pentru toate ceasurile Galaxy și cel mai nou tracker de fitness Samsung Galaxy Fit 2, nu toți utilizatorii o îl pot folosi.

Camera Controller pe Samsung Galaxy Fit 2

Da, ai auzit bine. Controlerul camerei nu este acceptat pe fiecare smartphone asociat, potrivit TizenHelp. Aceeași regulă se aplică și ceasurilor inteligente și trackerelor Samsung. Nu puteți utiliza sau descărca aplicația pentru controlerul camerei pe fiecare dispozitiv. Motivul este că Samsung a limitat această funcție doar la dispozitivele sale Galaxy. Aceasta înseamnă că dacă utilizați un telefon Galaxy, atunci există șanse să îl puteți utiliza. Și dacă ați asociat Galaxy Fit 2 folosind un telefon non-Samsung, atunci acesta nu va accepta funcția. Strategia companiei sale este de a oferi mai multe avantaje telefoanelor sale.

Stai, ai crezut că toate dispozitivele Galaxy au suport! Nu, și în lumea Samsung, nu toate dispozitivele au acces la această funcție. Doar unele modele high-end sau emblematice au acces la Camera Controller. Conform răspunsului oficial Samsung, dispozitivele din seria Galaxy S, Galaxy Note și Galaxy Z vor primi suport. În cuvinte simple, pentru a utiliza controlerul camerei pe Galaxy Fit 2, ar trebui să aveți dispozitive Galaxy S9 și versiuni superioare, Galaxy Note 9 și versiuni superioare și Galaxy Z Fold și versiuni superioare.

Numele Fit vine de la Fitness, o activitate fizică, prin care o persoană obține o stare de bine indiferent de condiția sa anatomică, fiziologică sau psihică. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit.

Acum venind la versiunea Android, trebuie să instalați Android Nougat sau versiunea Android 7.0 sau mai nouă. Samsung Galaxy Fit 2 este o bandă inteligentă foarte populară. Mulți utilizatori Samsung și non-Samsung o folosesc, așa că Samsung ar trebui să se gândească la asta. Sperăm că Samsung va deschide această funcție pentru toți utilizatorii viitoarelor Galaxy Fit 3 și Galaxy Watch 5.