Acasă Stiri Măsurarea tensiunii arteriale disponibilă pe Galaxy Watch Active 2

Măsurarea tensiunii arteriale disponibilă pe Galaxy Watch Active 2

Acum utilizatorii de Galaxy Watch Active 2 din Coreea de Sud își pot măsura și monitoriza tensiunea arterială prin intermediul aplicației Samsung Health Monitor. Samsung a anunțat că aplicația Samsung Health Monitor a fost lansată în Coreea de Sud. Aplicația a fost autorizată de către Ministerul pentru Alimentația și Siguranța Alimentelor din Coreea de Sud la începutul anului.

Pentru a monitoriza tensiunea arterială pe Galaxy Watch Active 2, utilizatorii vor trebui să-și calibreze tensiunea cu un tensiometru. Pentru acuratețe, utilizatorii ar trebui să își calibreze dispozitivul cel puțin o dată pe lună. Apoi atingeți „Măsurarea tensiunii arteriale” prin analiza pulsului prin intermediul senzorilor de pe Galaxy Watch Active 2. Aplicația Samsung Health Monitor analizează relația dintre valoarea de normală și modificările tensiunii arteriale pentru a determina tensiunea arterială.

Utilizatorii trebuie să-și măsoare tensiunea arterială atunci când sunt în repaus, așa cum se ia în mod normal tensiunea. De asemenea, trebuie să se abțină de la a măsura tensiunea atunci când lucrează, fumează sau beau.

ECG va fi disponibil pe Galaxy Watch Active 2 în trimestrul trei din 2020

Când vă măsurați tensiunea arterială cu Watch Active 2, rezultatele măsurătorilor pot fi sincronizate cu aplicația Samsung Health Monitor de pe telefonul dvs. Galaxy. Vă puteți urmări tensiunea arterială pe zile, săptămâni sau luni și puteți să transmiteți aceste informații și medicului personal.

Și urmărirea electrocardiogramei va fi acceptată în aplicația Samsung Health Monitor din Coreea de Sud în Q3 2020. Măsurarea tensiunii arteriale și tehnologia ECG de ultimă generație vor ajuta utilizatorii să-și monitorizeze și să își gestioneze mai bine sănătatea.

Termenul de „stres” nu avea niciuna din conotațiile sale actuale înainte de anii ’20! Conform Gallup Global Emotions Report 2019, grecii sunt cei mai afectați de stres, 59%. Urmează Filipine 58% și Tanzania 57%. SUA este pe patru cu 55%.

Smartwatch-ul Watch Active 2 se mândrește cu unele dintre cele mai avansate capabilități de sănătate și wellness. Smartwatch-ul Samsung oferă utilizatorilor o serie de servicii care ajută la urmărirea exercițiilor fizice, a somnului, stresului, etc. Prin ceasul Samsung este un mod ușor și convenabil de a monitoriza starea fizică și de a primi informații suplimentare despre sănătate.

Suntem încântați că utilizatorii Watch Active 2 din Coreea pot acum accesa noua aplicație și să-și gestioneze sănătatea. Așteptăm cu nerăbdare să extindem aplicația la toate produsele viitoare Galaxy Watch”. A spus șeful diviziei sănătate, la Business Mobile Samsung, conform NewsSamsung.

Pentru a măsura tensiunea arterială, utilizatorii trebuie să aibă instalată aplicația Samsung Health Monitor atât pe Watch Active 2, cât și pe smartphone-ul Galaxy. Aplicația Samsung Health Monitor este instalată automat pe Watch Active 2 prin actualizarea software-ului Watch la cea mai recentă versiune prin intermediul aplicației Galaxy Wearable. Aplicația pentru smartwatch va deschide apoi un link, care va direcționa utilizatorii către pagina de descărcare a aplicațiilor pentru smartphone-uri din Galaxy Store.

Stiri

Actualizări la seria Samsung Galaxy S21: cât de des și cât timp?

Pe ce politică de actualizare te poți baza dacă cumperi acum Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra? Cât timp...

Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra în acest an

Samsung a lansat recent, în cadrul seriei Galaxy S21, modelul Galaxy S21 Ultra cu suport pentru S Pen. Dar acest model Samsung...

Samsung Galaxy M62 certificat de FCC, are o baterie uriașă!

Am scris în urmă cu două luni că Samsung lucrează la un dispozitiv din gama Galaxy M, numit Galaxy M62. Cu toate...

Căștile Samsung Galaxy Buds Pro primesc deja prima actualizare

Samsung a prezentat seria Galaxy S21, adică dispozitivele Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra, împreună cu setul wireless Buds Pro la...

Grandde Whole Bubble: o nouă mașină de spălat lansată de Samsung

Recent Samsung a lansat o nouă mașină de spălat complet automată tip Grande Bubble. Aceasta are funcții îmbunătățite de spălare și igienă...

Seria Galaxy S21 – ce diferențe sunt între noile modele?

A sosit cel mai recent trio emblematic Samsung, seria Galaxy S21, unele dintre cele mai bune telefoane din 2021. Dacă vreți să...

Samsung Galaxy S21 va fi în curând cheia dvs. pentru mașină

La Galaxy Unpacked 2021, Samsung a anunțat oficial dispozitivele mult așteptate din seria Samsung Galaxy S21. Este primul mare producător de smartphone-uri...