Acasă Stiri Noi dimensiuni pentru Samsung Neo QLED 4K QN90A, The Frame și Terasa

Noi dimensiuni pentru Samsung Neo QLED 4K QN90A, The Frame și Terasa

Televizoarele Samsung Neo QLED QN90A 4K, The Frame și The Terrace vor fi disponibile în noi dimensiuni de ecran. Anunțul a fost făcut de compania Samsung în urmă cu puțin timp. Cu mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, compania dorește să atragă mai mulți pasionați de home theater și cei care doresc televizoare de înaltă calitate chiar și în dormitoarele și terasele lor.

Televizorul Neo QLED QN90A 4K va fi acum disponibil în dimensiuni de 43 inch (109,22 centimetri, 50 inch (127 centimetri) și 98 inch (226,06 centimetri). Dimensiunile mai mici pot fi utilizate în dormitoare, în timp ce versiunea de 98 inch poate fi instalată în camere de zi mari.

Acest lucru pare să permită instalații de home theater mai flexibile, deși am putea vedea acele dimensiuni mai mici dovedindu-se utile pentru dormitoare, săli de gimnastică conectate și dormitoare. Noile modele se alătură celor existente de 55, 65, 75 și 85 de inch. Aceste modele au în prezent au un preț amănuntul de la 1.549$ la 2.999$. Televizorul Neo QLED QN90A va fi disponibil acum în șapte dimensiuni.

Samsung The Frame și Terasa în noi dimensiuni

Televizorul lifestyle The Frame va fi disponibil într-o versiune mai mare, de 85 inch (215,9 centimetri). Cea mai mare diagonală a ecranului de până acum la The Frame a fost de 75 inch. Acum și Samsung The Frame va fi disponibil în șapte dimensiuni.

Samsung The Frame este menit să fie montat ca element central al oricărei zone de divertisment. Noul model se va alătura dimensiunilor existente de 32, 43, 50, 55, 65 și 75 inch. Samsung nu oferă încă informații despre prețuri, dar The Frame de 75 inch începe de la 2.699 dolari. În plus mai plătiți încă 200$ pentru ramele de altă culoare decât cea neagră. Recent The Frame a primit noi lucrări de artă de Piet Mondrian și Wassily Kandinsky.

Wassily Kandinsky a fost un pictor rus și teoretician al artei. Kandinsky este în general creditat ca fiind pionierul artei abstracte. În 2016 tabloul „Rigide et courbé” din 1935, a fost vândut pentru 23,3 milioane de dolari.

Televizorul Samsung The Terrace va fi disponibil și în versiunea de 65 inch (165,1 centimetri). Acum Terasa va fi accesibil mai multor persoane care doresc televizoare pe terasele lor. Samsung The Terrace va fi acum disponibil în trei dimensiuni.

Televizorul Samsung The Terrace este menit să fie folosit în lumina directă a soarelui, păstrând în același timp o vizibilitate deplină. Se va alătura dimensiunilor existente de 55 și 75 inch (190,5 centimetri). Nu se știe prețul noului model, dar modelul de 75 inch costă 10.999$ iar versiunea de 65 de inch 10.000$ în SUA.

Unele dimensiuni din cele recent lansate sunt deja disponibile pentru cumpărare în SUA, conform SamMobile. În scurt timp vor fi disponibile și celelalte dimensiuni de ecran la vânzare.

Un televizor uriaș: The Wall

Dacă tot suntem la gama Samsung Lifestyle trebuie să amintim și de The Wall – Zidul. Destul de recent Samsung a lansat și acest model MicroLED într-o nouă dimensiune: 1.000 inch (25, 4 metri!). Este uriaș. Nu este genul de televizor pe care să îl folosiți acasă sau depinde de ce casă aveți. Este ideal pentru săli de sport sau de conferințe. Acest model are o rezoluție 8K și o rată de actualizare a cadrelor de 120Hz. Samsung The Wall poate fi configurat și în rezoluție 16K.

The Wall poate fi instalat în forme concave și convexe sau în forma literelor „S” și „L”. Poate fi atașat la tavan sau agățat, poate fi instalat și pe un perete înclinat cu aspect estetic. Funcția „4-PBP (Picture By Picture)” poate reda 4 conținuturi diferite împărțind ecranul în 4 părți. Televizorul are procesor Micro AI, care analizează și optimizează instantaneu fiecare cadru pentru cea mai bună calitate a imaginii posibilă.

Dacă este să vorbim de preț, mai bine să nu îl știți! Oricum nu vă puteți permite așa ceva. De exemplu, Samsung The Wall de 110 inch (2,79 metri) costă în jur de 155.000 USD. Noul model are 25,4 metri, iar prețul încă nu se cunoaște.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...