Obiectiv ambițios de vânzări pentru seria Galaxy S23 stabilit de Samsung

211
Obiectiv ambitios de vanzari pentru seria Galaxy S23 stabilit de Samsung
Sursa foto: via androidheadlines.com

Samsung și-a lansat smartphone-urile emblematice din seria Galaxy S23 cu câteva zile în urmă cu câteva upgrade-uri notabile față de seria Galaxy S22 de anul trecut. Compania speră acum că aceste upgrade-uri vor ajuta la creșterea vânzărilor. Se pare că și-a stabilit un obiectiv ambițios de a crește vânzările cu cel puțin zece procente în acest an.

Când Samsung a lansat seria Galaxy S22 în februarie anul trecut, compania își propunea să vândă aproximativ 30 de milioane de unități din cele trei modele combinate. Cu toate acestea, 2022 a fost un an dificil pentru industria smartphone-urilor. Vânzările au scăzut la nivel global, iar furnizorul numărul 1 din lume nu a fost imun la aceasta. Firma a rămas pe primul loc dar a suferit și un declin, potrivit AndroidHeadlines. Ca atare, nu și-a îndeplinit ținta. La 11 luni de la lansarea seriei S22, compania a vândut aproximativ 24 de milioane de telefoane din această serie.

Samsung vrea să vândă ~30 de milioane de telefoane din seria Galaxy S23

În acest an, Samsung se așteaptă ca cifra de vânzări la seria Galaxy S23 să depășească 26 de milioane. Gigantul coreean speră chiar să ajungă la 30 de milioane. Șeful Samsung Mobile, TM Roh, a împărtășit ținta internă jurnaliștilor coreeni în timpul unei conferințe de presă după Galaxy Unpacked. TM Roh a fost pe scenă la evenimentul din San Francisco pentru a dezvălui pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Tot atunci a fost lansată și seria de laptopuri Galaxy Book 3, cu vedeta Samsung Galaxy Book 3 Ultra. Tot TM Roh a spus că vânzările viitoarelor telefoane pliabile Samsung vor crește în același ritm.

Insula Alcatraz este situată în centrul Golfului San Francisco din California, SUA. Inițial, a fost o fortăreață, Fort Alcatraz, iar ulterior vestita închisoare „Alcatraz”. Este închisă din 1963. Cea mai celebră persoană închisă la Alcatraz a fost Al Capone.

„Vânzările anuale globale pentru seria Galaxy S și pentru seria pliabilă vor crește cu două cifre comparativ cu anul trecut”. A spus șeful Samsung Mobile. „Răspunsul inițial din partea clienților globali este foarte bun. Verizon, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA a promis vânzări mult mai bune decât anul trecut”, a adăugat el. Dacă Samsung va atinge aceste obiective, ar fi un succes major pentru companie. Analiștii nu se așteaptă ca starea pieței să se îmbunătățească mult în acest an, așa că orice creștere a vânzărilor ar fi uriașă.

Galaxy S23 Ultra se așteaptă să fie cel mai bine vândut din noua serie Galaxy S

Samsung Galaxy S23 Ultra ar trebui să fie favoritul pieței. Cel mai scump telefon Galaxy S de la Samsung a fost cel mai bine vândut model din gamă în ultimii ani. Probabil că anul acesta situația nu se va schimba. Galaxy S23 Ultra ar trebui să fie din nou favoritul mulțimii. Compania se așteaptă ca acesta să reprezinte aproximativ 50% din vânzările totale din seria Galaxy S23. Samsung Galaxy S22 Ultra a reprezentat aproximativ 40% din vânzările totale ale seriei Galaxy S22 anul trecut. Noul Ultra este și mai bun, cu o cameră principală de 200MP și o serie de noi alte upgrade-uri.

Samsung vizează o creștere de două cifre a vânzărilor pentru flagship-urile Galaxy S23 și viitoarele telefoane pliabile. Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2022. Compania acordă prioritate produselor premium, care au marje de profit mai mari, mai degrabă decât să creeze volumul vânzărilor cu o serie de modele low-cost. Rămâne acum de văzut dacă gigantul coreean își atinge obiectivul de vânzări pentru seria Galaxy S23.