Samsung Odyssey Neo G7 cu ecran de 43 inch va fi lansat la CES 2023

740
Samsung Odyssey Neo G7
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung își consolidează și mai mult gama de monitoare de gaming premium cu noul Odyssey Neo G7. Acesta este un monitor cu ecran plat, are rezoluție 4K (3.840×2.160 pixeli) și un raport de aspect de 16: 9. Samsung Odyssey Neo G7 (numele modelului: G70NC) are un ecran echipat cu tehnologia Quantum Matrix, un afișaj mat și suportă servicii OTT și Samsung Gaming Hub.

Odyssey Neo G7 suportă cel mai înalt nivel de contrast din domeniu de 1.000.000:1 (un milion la unu), raport de contrast dinamic și implementează detalii negre mai delicate și perfecte prin zonele locale de estompare. În plus, Samsung Odyssey Neo G7 are certificarea pentru jocuri VESA Display HDR™ 600 și HDR10+, potrivit Samsung Newsroom. Acesta exprimă luminozitatea și raportul de contrast al ecranului așa cum a intenționat creatorul jocului, adăugând un sentiment de vitalitate.

Samsung Odyssey Neo G7 va fi lansat la CES 2023 Las Vegas

Odyssey Neo G7 are un ecran mat certificat pentru „Fără strălucire – Glare-Free” de către UL (Underwriters Laboratories). UL este o companie globală de certificare a siguranței. Ecranul mat oferă utilizatorilor o experiență de joc captivantă, reducând la minimum luminozitatea ecranului sau distorsiunile de culoare cauzate de lumina ambientală. Samsung a lansat în acest an și monitorul ViewFinity S8, un monitor de înaltă rezoluție pentru profesioniști.

De asemenea, Samsung Odyssey Neo G7 acceptă AMD FreeSync Premium Pro. Această tehnologie reduce ruperea ecranului din cauza problemelor de comunicare dintre computer și monitor atunci când joci jocuri de ultimă generație. Monitorul acceptă o rată de reîmprospătare de 144Hz și o viteză de răspuns de 1 ms MPRT pentru un joc fluid și natural.

MPRT (Motion Picture Response Time) este unul dintre standardele pentru măsurarea vitezei de răspuns. Măsoară cât timp rămâne un pixel aparent sau vizibil pe ecran. Timpul de răspuns este în general măsurat prin MPRT și GtG (Grey To Grey).

Odyssey Neo G7 are Samsung Gaming Hub încorporat, un serviciu de conectare cu platforma de jocuri de streaming. În acest fel vă puteți bucura de jocuri în cloud fără să vă conectați la un dispozitiv separat, să descărcați sau să alocați spațiu de stocare. Serviciul de jocuri cloud oferit de Samsung Gaming Hub diferă în funcție de țară. De asemenea, vă puteți bucura de diverse servicii OTT, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus și Apple TV, fără a vă conecta la un computer sau televizor.

Preț de aproximativ 900 de euro la noul monitor Samsung

Cu funcția „Flex Move Screen” introdusă pentru prima dată în Odyssey Arc, utilizatorii pot configura ecrane personalizate în funcție de caracteristicile fiecărui gen de joc. Dimensiunea ecranului poate fi ajustată de la 20 inch (50,8 centimetri) la 43 inch (109,22 centimetri). Funcția Ultrawide Game View care poate regla ecranul într-un raport de 21: 9. În plus, monitorul are două sloturi HDMI 2.1, Display Port 1.4, două porturi USB 3.0 și difuzoare stereo de 20W.

Monitorul va fi lansat în Coreea de Sud în 2 ianuarie 2023. Apoi va fi prezentat la CES 2023 Las Vegas în 5 ianuarie 2023 și lansat la nivel global. Samsung Odyssey Neo G7 va fi vândut online începând cu 2 ianuarie 2023 cu prețul de aproximativ 900€.

Samsung Electronics va vinde, de asemenea, alte patru tipuri de monitoare pe lângă Odyssey Neo G7. Este vorba despre Samsung Odyssey G7 2023 de 32 și 28 de inch (model G70B) și Odyssey G5 de 32 de inch și 27 de inch (G51C) începând cu 2 ianuarie.