Odyssey Universe: o nouă lume creată în Fortnite

215
samsung odyssey universe
Sursă foto: via Neowin

Vești incitante pentru jucătorii de pe tot globul: Samsung Electronics a deschis Odyssey Universe, o nouă hartă personalizată creată în Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri TPS (Third-Person Shooter) cu milioane de jucători din întreaga lume. Pentru a sărbători lansarea Odyssey Universe, Samsung a invitat streamerii de renume mondial SypherPK și NickEH30 să exploreze Universul Odyssey și să interacționeze cu fanii lor din întreaga lume.

Odyssey Universe – Universul Odyssey a fost inspirat de gama de monitoare Samsung Odyssey. Aceasta îi duce pe jucători într-o călătorie futuristă, cu identitatea sa unică și designul futurist. Jucătorii pot explora lumi din Universul Odyssey, călătorind în lumina stelelor și îndeplinind misiuni în niveluri unice răspândite pe hartă.

Streamerii SypherPK și NickEH30 prezintă Odyssey Universe

Primul lucru pe care îl întâlnesc jucătorii în Odyssey Universe este un hol imens. Din hol sunt disponibile cinci lumi separate, fiecare având o misiune separată disponibilă. Aceste lumi — Levels Ark, G9, G8, G7 și G6 — sunt inspirate și poartă numele din gama de jocuri Odyssey.

Level Ark oferă o misiune de a evada dintr-un labirint, răspunzând la întrebări bazate pe Odyssey, potrivit Samsung Newsroom. Pentru a debloca diferite căi, jucătorii vor trebui să folosească toate cunoștințele pe care le au despre monitoarele Odyssey.

Level G9 a fost inspirat de monitorul de jocuri Samsung Odyssey Neo G9. Acesta are un afișaj extrem de mare care arată și se simte ca două monitoare combinate într-unul singur. La Level G9, jucătorii trebuie să facă ca o minge de golf să aterizeze în gaură. Dar, acest lucru sună mai ușor decât este. Monitorul ultrawide de 49 de inch Neo G9 îi va ajuta să finalizeze fără probleme misiunea, fără prea mult stres.

Level G8 are o pistă de curse cu o mulțime de curbe, reprezentând curbura Odyssey Neo G8 (1000R) și Odyssey OLED G8 (1800R). Cursele de-a lungul pistei deschid noi vederi ale unui vast univers de 360° pentru o experiență copleșitoare de captivantă. Level G8 va oferi o provocare, deoarece are două obiective. Este vorba despre o cursă contra cronometru și numărarea numărului de monitoare care apar lângă pistă în timp ce jucătorii trec pe lângă.

Loterie pentru monitoarele Samsung Odyssey

Pentru a evidenția rata de reîmprospătare care este esențială pentru monitoarele de jocuri, Level G7 a fost conceput ca un poligon de fotografiere. Jucătorii trebuie să-și atingă toate țintele într-un timp limitat. Acest lucru este mai ușor cu o rată de reîmprospătare de până la 240 Hz disponibilă pe monitoarele Odyssey.

Iar la Level G6, jucătorii trebuie să colecteze jetoane într-un centru comercial imens într-un timp limitat. Jucătorii vor vedea monitoarele de gaming Odyssey în magazine și vor întâlni toate monitoarele în timp ce își vânează obiectivele.

Pentru jucătorii al căror sânge începe să pompeze la gândul la o experiență palpitantă creată în Fortnite, Samsung Electronics a pregătit un eveniment de „vânătoare de scavenger” în care să se scufunde jucătorii. Urmărind SypherPK și NickEH30 pe rețelele sociale pentru a obține indicii, jucătorii pot explora harta Odyssey Universe pentru a găsi răspunsuri ascunse în fiecare dintre lumi.

Trimițând răspunsuri pe site-ul web al evenimentului Odyssey Universe, jucătorii vor fi eligibili să participe la o loterie pentru monitoarele de gaming Odyssey. Câștigătorii vor fi anunțați pe canalul Samsung Odyssey Twitch pe 30 martie, la 19:00 (EST) – marți ora 02:00 ora României.