Actualizarea Android 12L aduce multe lucruri noi la seria Galaxy Tab S8

244
Actualizarea Android 12L aduce multe lucruri noi la seria Galaxy Tab S8
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Cea mai mare, mai îndrăzneață și mai versatilă gamă de tablete Samsung, aduce mai multă utilitate sarcinilor de zi cu zi prin afișajul său larg și funcțiile flexibile și creative. Acum, cu actualizările Android 12L, experiența de ecran mare a seriei emblematice Galaxy Tab S8 este și mai optimizată. Aceste actualizări care vin la seria Galaxy Tab S8 vor ajunge și la alte tablete Samsung în scurt timp.

O schimbare notabilă pe care o va aduce Android 12L în seria Galaxy Tab S8 este adăugarea unei bare de activități în partea de jos a ecranului. În acest fel interfața de utilizare a tabletelor este mai intuitivă și mai ușor de utilizat decât oricând, potrivit Samsung Newsroom. Mai mult, utilizatorii de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra se pot bucura de comutare mai rapidă a aplicațiilor; mai multe aspecte personalizabile; multitasking mai ușor; și aplicații care se redau mai bine ca niciodată pe ecrane mari. Vizualizarea pe ecran divizat poate suporta până la trei ecrane și bara de activități poate fi ascunsă temporar pentru o vizualizare mai captivantă. În același timp, notificările pot fi trase direct în ecranul divizat și toate aplicațiile pot fi vizualizate într-un aspect în stil grilă, pentru a numi câteva dintre schimbări la care utilizatorii se pot aștepta.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Multitasking simplificat prin bara de activități cu Android 12L pe tabletele Samsung

Ai nevoie de acces la articole și videoclipuri în același timp? Vrei să cauți în galeria foto în timp ce ești cu un ochi pe mesaje? Android 12L face bara de activități nouă și îmbunătățită a seriei Galaxy Tab S8 mai elegantă și mai receptivă ca niciodată. Aceste capabilități extinse de multitasking vor ajunge și la seria Galaxy Tab S7 și la alte tablete Samsung. Personalizați-vă bara de activități cu aplicațiile preferate și atingeți fără probleme și rapid între sesiunile active. De asemenea, bara de activități își amintește și afișează cele mai recente două aplicații utilizate în orice moment, astfel încât să puteți relua întotdeauna cu ușurință de unde ați rămas

Galaxy Labs a fost lansat în 2019 și funcționează similar cu Good Lock. Este geo-restricționat și acționează ca un hub pentru diverse aplicații care pot extinde funcționalitatea Samsung One UI dincolo de experiența standard.

Trebuie să vizualizați mai multe aplicații simultan? Pur și simplu trageți și plasați două sau trei dintre aplicațiile cheie din bara de activități pentru a împărți ecranul și a vedea sesiunile de aplicații una lângă alta. De asemenea, puteți intra pe ecranul divizat activând opțiunea „Swipe for Split Screen” prin Galaxy Labs. Aceasta este o caracteristică care vă permite să glisați din stânga, dreapta sau de jos a ecranului cu două degete pentru a deschide o nouă aplicație pe ecranul divizat. Pentru a reveni din nou la ecranul de pornire, trebuie doar să atingeți butonul de pornire din bara de activități. Iată ce trebuie să faceți pentru acest lucru:

  • Accesați Setări -> Funcții avansate -> Laboratoare (Labs)
  • Apoi faceți clic pe „Swipe for split screen” pentru a activa funcția

Maximizarea potențialului de ecran împărțit pe ecranul mare al seriei Galaxy Tab S8

Seria Samsung Galaxy Tab S8 are un afișaj detaliat și spațios. Acum noile actualizări permit utilizatorilor să-l maximizeze și să-l personalizeze la maximum, deblocând întregul potențial de productivitate al tabletei.

Indiferent dacă doriți să fiți la curent cu un chat de grup în timp ce vă planificați traseul către întâlnire sau doriți să lucrați la portofoliul dvs. de investiții și să verificați în același timp modificările prețului acțiunilor, acum există mai multe modalități ca niciodată de a intra și de a utiliza ecran divizat. Când apare o notificare, utilizatorii pot alege să intre imediat pe ecran complet sau să trageți notificarea lângă o aplicație activă în prezent pentru a intra instantaneu în Vizualizare pe ecran împărțit, fără a perturba ceea ce făceau deja.

De asemenea, puteți utiliza bara de activități pentru a salva grupuri de activități salvând perechea de aplicații preferată într-un dosar. Dacă un aspect de ecran împărțit este folosit pentru a căuta un produs nou pe care vă gândiți să îl cumpărați și un alt aspect este dedicat planificării unei vacanțe, salvați ambele aspecte în bara de activități ca perechi de aplicații separate și săriți între ele după bunul plac.

Split Screen View poate duce multitasking-ul la noi culmi, afișând până la trei aplicații simultan. Pe acestea le puteți rearanja și redimensiona pentru a se potrivi cel mai bine indiferent de sarcinile la care lucrează. Iată ce trebuie să faceți:

  • Deschideți perechea de aplicații (până la trei aplicații simultan)
  • Atingeți cele trei puncte din chenarul dintre aplicații
  • Faceți clic pe simbolul Favorit în formă de stea
  • Adăugați perechea de aplicații în bara de activități

Noua funcție Peek-Through face ca pop-over-urile să fie vizibile atunci când este necesar

Pop-over-urile sunt puternice. Vă permit să programați evenimente, să schimbați setările și multe altele, totul fără a schimba ecranul. Uneori, totuși, aveți nevoie de o privire rapidă la aplicația Samsung Calendar. Acest lucru este necesar mai ales atunci când adăugați un eveniment sau de o privire la lista dvs. de activități când scrieți un memento, iar ferestrele pop-over vă pot împiedica uneori.

După actualizarea la Android 12L puteți arunca o privire direct prin ferestrele pop-over atingând și menținând ecranul din jurul lor. Procedând astfel, ferestrele pop-over vor deveni temporar transparente, astfel încât să puteți vedea restul aplicației în spatele lor. Ele reapar imediat ce ridici degetul. Prin simpla atingere și menținerea apăsată, acest flux fără întreruperi vă permite să vedeți imaginea de ansamblu atunci când vine vorba de a face noi planuri și funcționează, de asemenea, cu aplicațiile Ceas și Memento. Iată ce trebuie să faci pentru acest lucru:

  • Deschide calendarul/ceasul/memento-ul Samsung
  • Planificați un nou eveniment într-o fereastră pop-over
  • Atingeți și mențineți apăsat ecranul în afara ferestrei pop-over pentru a arunca o privire

Aplicații Android 12L optimizate pentru o productivitate mai bună

Sistemul de operare Andrioid 12L extinde lista de aplicații terțe acceptate pe seria Galaxy Tab S8. În acest fel îți permite să deschizi toate aplicațiile într-o vizualizare pop-up sau Split Screen View, asigurând că aplicațiile sunt redate proporțional și optim pe un ecran mai mare.

Adăugând aplicațiilor optimizate preexistente, cum ar fi Samsung Notes și Google Meet, Android 12L introduce o gamă mai largă de aplicații terță parte. Acestea sunt concepute pentru a scala și a se adapta la un ecran mai mare. În lunile următoare actualizării la Android 12L, utilizatorii vor continua să vadă și mai multe aplicații terță parte optimizate pentru experiențe cu ferestre mai mari. Fie că sunt singure sau vizualizate în Vizualizare pe ecran împărțit, această nouă interfață de utilizare va face ca aplicațiile tale să ofere o productivitate maximă și să profiți la maximum de fiecare centimetru din afișajul generos al seriei Galaxy Tab S8. Iată ce trebuie să faci:

  • Accesați Setări -> Funcții avansate -> Labs
  • Activați „Ferestre multiple pentru toate aplicațiile”

Noul sistem de operare Android 12L va fi disponibil pentru mai multe tablete Samsung Galaxy. Sunt incluse aici, dar nu se limitează la, seria Galaxy Tab S8, seria Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 FE, Galaxy Tab S6, Tab S6 Lite și Samsung Galaxy Tab Active 3.