One UI 4.1.1 și One UI Watch 4.5 trec la generațiile anterioare de pliabile și ceasuri

223
One UI 4.1.1 si One UI Watch 4.5 trec la generatiile anterioare
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung extinde cea mai recentă interfață One UI 4.1.1 de la Fold 4 și Flip 4 la pliabilele anterioare. De asemenea, One UI Watch 4.5 de la Galaxy Watch 5 trece la generațiile anterioare de ceasuri inteligente. De la opțiuni extinse de personalizare la funcții intuitive de multitasking și productivitate, cea mai recentă actualizare va permite și mai multor utilizatori să îmbunătățească modul în care interacționează cu viața de zi cu zi.

Actualizările software au fost lansate la nivel global începând cu Fold 3 și Flip 3 din 5 septembrie. Interfața Samsung One UI 4.1.1 va fi extinsă și la Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip și Galaxy Fold. Interfața Samsung One UI Watch 4.5 a fost lansată pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. În plus, utilizatorii seriei Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2 se vor putea bucura de unele funcții selectate din One UI Watch 4.5.

Multitasking simplificat cu funcționalitate extinsă a camerei cu One UI 4.1.1

Dispozitivele din seria Galaxy Z au schimbat ceea ce putem face cu un smartphone. Noile modele au deblocat noi niveluri de productivitate și modalități mai bune de a crea și de a te distra. Cu One UI 4.1.1, noile funcții de productivitate și cameră sunt concepute pentru a face dispozitivele deja puternice mai intuitive.

De asemenea, obțineți mai multe din bara de activități. Seria Galaxy Z Fold a fost întotdeauna despre schimbarea formei, cu diferite moduri de a crește funcționalitatea, indiferent dacă dispozitivul este deschis sau închis. Cu noua bară de activități, puteți accesa și comuta între aplicații mai rapid ca niciodată, oferind un aspect asemănător PC-ului.

Cu suport pentru glisare și plasare din bara de activități, multitasking-ul pe Galaxy Z Fold este mai ușor ca niciodată. Tragerea unei aplicații la margine deschide acum vizualizarea divizată, în timp ce tragerea acesteia în centru o va deschide în vizualizare pop-up. În acest fel vă oferă mai multe moduri de a vă vedea aplicațiile și comutarea ușoară între vizualizări.

Funcțiile multitasking sunt, de asemenea, mai intuitive și mai ușor de interacționat acum, datorită noilor gesturi. Cu gesturi simple de glisare, puteți comuta instantaneu aplicațiile pe ecran complet la ferestre pop-up, potrivit SamsungNewsroom. În același timp, puteți împărți ecranul în jumătate pentru mai multe moduri de a vă gestiona sarcinile.

Seria Galaxy Z oferă o experiență fotografică cu adevărat versatilă, valorificând la maximum factorii de formă flexibili. Cu Dual Preview, tu și subiectul tău poți vedea fotografia în același timp înainte de a fi capturată, afișând imaginea atât pe ecranul principal, cât și pe ecranul exterior. Acum, cu controlul deplin al camerei pe ecranul exterior, puteți face selfie-uri de înaltă rezoluție cu camera principală folosind Rear Cam Selfie.

Cameră flexibilă cu interfața Samsung One UI 4.1.1

Quick Shot pe seria Flip vă permite să vedeți previzualizarea și să faceți fotografii în raportul lor real pe ecranul exterior. De asemenea, vă permite să accesați Modul Portret pentru a face fiecare moment fotogenic. Mai mult, puteți comuta fără probleme de la modul Quick Shot la Flex în timp ce faceți fotografii sau înregistrați videoclipuri, permițându-vă să comutați între unghiuri fără a întrerupe fotografia pentru o experiență cu adevărat hands-free.

Mai multă putere pentru ecranul exterior al telefoanelor pliabile. One UI 4.1.1 aduce toate funcționalitățile noi pe ecranul exterior al seriei Galaxy Z Flip, permițându-vă să faceți mai mult decât oricând fără a vă deschide telefonul. Efectuați apeluri către persoanele de contact preferate, apelați înapoi apelurile pierdute și chiar răspundeți la mesaje text cu voce în text și emoji-uri direct din ecranul extern. Acum puteți prelua și mai mult control asupra dispozitivului dvs. cu opțiuni suplimentare de setare rapidă. Sunt incluse aici Wi-Fi, Bluetooth, modul avion și lanternă.

One UI Watch 4.5 aduce confort și sănătate la generațiile anterioare de Galaxy Watch

Samsung oferă utilizatorilor Galaxy Watch existenți o experiență de ceas mai completă, inclusiv mai multe opțiuni de personalizare.

Mai multe cadrane de ceas și mai multe moduri de a le personaliza. One UI Watch 4.5 aduce șase noi fețe de ceas colorate și interactive și o paletă de culori noi și proaspete pentru seria Galaxy Watch 4. Astfel face varietatea seriei de opțiuni de aspect mai diversă încât utilizatorii să își poată potrivi stilul de viață cu tipul perfect de afișaj. Nu pierdeți niciodată evidența propriilor fețe de ceas, datorită listei de fețe de ceas preferate, care vă ajută să vă salvați creațiile și să le accesați rapid și ușor.

Comunicare mai convenabilă cu noua tastatură QWERTY. One UI Watch 4.5 face comunicarea pe seria Galaxy Watch 4 mai fluidă și mai convenabilă ca niciodată. Utilizatorii au mai multe opțiuni cu privire la modul în care comunică chiar de la încheietura mâinii, cu tastatura QWERTY. Funcțiile recunoașterea vocii și scrierea de mână ajută utilizatorii să comute între diferite stiluri de comunicare pentru diferite ocazii.

Suport software continuu pentru Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2

În plus, o actualizare software va ajunge luna aceasta la utilizatorii de Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2. Aceștia se vor bucura de unele din noile funcții ale seriei Galaxy Watch 5. Include două fețe noi de ceas pentru a ajuta utilizatorii să-și exprime mai bine gusturile și stilurile. De asemenea, include și detectarea sforăitului pentru a oferi o analiză mai bună a calității somnului de noaptea trecută.

Pe lângă acestea, aplicația Samsung Health Monitor pentru măsurarea tensiunii arteriale și electrocardiogramă va fi extinsă pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 3 și Watch Active 2 pe 24 de piețe. În acest fel utilizatorii acestor modele vor avea o perspectivă mai profundă asupra sănătății lor generale.