Samsung One UI 4.1 ajunge pe o gamă largă de dispozitive Galaxy

345
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung se angajează să ofere cea mai actualizată experiență mobilă cât mai multor utilizatori Galaxy. De aceea, compania a anunțat că interfața Samsung One UI 4.1, care a debutat pentru prima dată alături de seria Samsung Galaxy S22, va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive Galaxy, aducând cele mai recente inovații Galaxy mai multor utilizatori.

Începând cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, actualizarea software va include seria Galaxy S21 (Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G și Galaxy S21 FE 5G); seria Galaxy A și Galaxy Tab S7 FE. Apoi actualizarea se va extinde la și mai multe dispozitive Galaxy, inclusiv seria Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE 5G.); Galaxy Z Fold 2 5G; Galaxy Z Fold 5G; Galaxy Fold; Galaxy Z Flip 5G; Samsung Galaxy Z Flip; Galaxy Note 20; Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 10+ 5G; Galaxy Note 10+; Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G și seria Samsung Galaxy Tab S.

Conectați-vă de oriunde cu Google Duo Live Sharing și folosiți Expert RAW

Google Duo Live Sharing. Indiferent unde vă aflați în lume, puteți rămâne conectat cu aplicația Google Duo. Cu funcția de partajare live Google Duo, puteți partaja ecranul cu prietenii pentru a vedea împreună fotografiile din Galerie și a retrăi amintirile dragi, chiar și atunci când sunteți departe unul de celălalt. Puteți, de asemenea, să partajați ecranul browser-ului și să colaborați la Samsung Notes în timp ce participați la un apel video. Disponibilitatea aplicației Google Duo poate varia în funcție de piață și necesită conexiune optimă la rețea. Aplicațiile actuale care pot fi partajate în timpul apelurilor video Google Duo sunt Google Arts & Culture: Google Maps; Jamboard; Samsung Notes; Samsung Gallery și YouTube. Google Duo acceptă rezoluția QHD pentru până la 4 persoane conectate simultan.

Jamboard este o tablă digitală interactivă dezvoltată de Google. A fost anunțat oficial pe 25 octombrie 2016. Jamboard este o aplicație bazată pe cloud care permite colaborarea vizuală între utilizatori în timp real.

Aplicația Expert RAW. Utilizatorii telefoanelor Galaxy S21 Ultra și a celor din seria S22 care doresc să profite la maximum de camera smartphone-ului pot transforma imaginile în capodopere cu aplicația de editare foto Expert RAW. Această experiență asemănătoare DSLR-ului. Astfel puteți edita atât fotografii, cât și videoclipuri cu precizie totală, cu foarte multe detalii, folosind o suită cuprinzătoare de instrumente de editare în cameră. În plus, aplicația vă permite să salvați fișiere atât în ​​format JPG, cât și în format DNG. Expert RAW vă oferă libertate creativă completă, de la luminozitatea sau întunecarea fotografiilor cu comenzi ISO până la alegerea dintre mai multe obiective pentru a fotografia orice subiect sau scenă. Expert RAW va fi disponibil pe Galaxy Z Fold 3 în aprilie 2022, pe Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra și Samsung Galaxy Z Fold 2 mai târziu în acest an.

Object Eraser și partajarea fotografiilor în Samsung One UI 4.1

Objet Eraser. Uneori, o fotografie excelentă poate fi distrusă de obiecte de fundal, oameni, umbre sau reflexii. Dar s-ar putea să nu realizezi acest lucru decât după ce fotografia a fost făcută. Cu dispozitivul de șters pentru obiecte mai îmbunătățit, acum poți elimina cu ușurință nu numai obiectele care vă distrag atenția din fundal, ci și umbrele aruncate asupra subiectului sau chiar reflexiile de pe ferestre. Pur și simplu atingeți butonul „Șterge umbrele” sau „Ștergeți reflexiile” atunci când doriți să le eliminați dintr-o fotografie. Apoi Object Eraser se va ocupa de restul. Funcțiile „Ștergeți umbrele” și „Ștergeți reflexiile” sunt acceptate numai pe seria Galaxy S10 și pe dispozitivele mai noi. Chiar dacă într-o fotografie sunt detectate atât umbre, cât și reflexii, poate fi aplicat un singur efect de șters.

Partajarea fotografiilor. Știm că utilizatorilor Galaxy le place să-și partajeze conținutul la fel de mult pe cât le place să-l creeze. Cea mai recentă actualizare Samsung One UI 4.1 oferă utilizatorilor o experiență de partajare a fotografiilor simplificată și eficientă. Prin optimizarea automată a fotografiilor – fie că este vorba despre decuparea secțiunilor nedorite de capturi de ecran sau ajustarea automată a înclinării – vă puteți asigura că orice trimiteți este exact ceea ce ați dorit. Pur și simplu selectați o imagine de partajat și o pictogramă vă va avertiza dacă dispozitivul detectează potențiale îmbunătățiri. Faceți clic pe pictogramă și urmăriți cum imaginea este ajustată, rotită sau decupată automat înainte de a fi partajată.

Ca parte a actualizării, utilizatorii se pot bucura și de Partajare rapidă. Aceasta este o funcție care vă permite să trimiteți instantaneu mai multe fotografii, videoclipuri și fișiere simultan. Doar faceți clic pe butonul „Partajare” și selectați destinatarul dorit pentru a transfera orice cu ușurință.

Scrieți cu încredere cu o tastatură gramaticală

Indiferent dacă discutați cu prietenii sau introduceți un e-mail important, fiecare cuvânt contează. Acesta este motivul pentru care Samsung a făcut echipă cu Grammarly pentru a crea o tastatură mai inteligentă. Cu Grammarly integrat perfect în tastatura Samsung, veți primi automat îmbunătățiri de scriere de specialitate pe măsură ce scrieți, pentru a vă asigura că vă simțiți încrezător de fiecare dată când apăsați pe trimitere.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a obține sugestii mai avansate. De exemplu: idei pentru a îmbunătăți claritatea propozițiilor; găsiți sinonime convingătoare; puteți scrie cu fluență și multe altele – pentru a vă duce scrisul la nivelul următor. Conform Samsung Newsroom, utilizatori eligibili pot încerca Grammarly Premium gratuit timp de 90 de zile.