A treia versiune beta One UI 4 pentru Galaxy S10 și Note 10 lansată

345
A treia versiune beta One UI 4 pentru Galaxy S10 si Note 10 lansata
Sursa Foto: androidpolice.com

Cumpărarea unui telefon Samsung însemna așteptări interminabile pentru actualizările sistemului de operare. Dar astăzi Samsung oferă cel mai bun suport software pe termen lung în afară de compania Google. Samsung nu uită nici de telefoanele de altădată, modele ceva mai „vechi”. Proprietarii telefoanelor din seria Galaxy S10 și Note 10 au primit a doua versiune beta One UI 4 cu câteva săptămâni în urmă. Acum a fost lansată a treia versiune beta pentru aceste modele, dar tot pentru testeri.

În urmă cu trei săptămâni, Samsung a lansat actualizarea One UI 4.0 beta bazată pe Android 12 pentru Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Câteva zile mai târziu, compania a lansat a doua actualizare beta pentru a remedia erorile critice. Acum, conform AndroidPolice, compania Samsung a lansat a treia versiune One UI 4.0 beta pentru aceste smartphone-uri. Cel mai probabil va urma apoi versiunea stabilă.

Galaxy S10 și Note 10 primesc a treia versiune One UI 4 beta

Interfața Samsung One UI 4 este o actualizare majoră pentru telefoanele Samsung, deoarece se bazează pe Android 12. Asta înseamnă că primești noul motor de tematică, îmbunătățiri de confidențialitate și multe altele. Samsung are, de asemenea, propriul său sortiment de actualizări de aplicații și funcții pe care nu le vei primi pe alte telefoane Android. Este cazul și pentru seriile Galaxy S10 și Galaxy Note 10.

Seria Samsung Galaxy S10 a fost destinată celei de-a 10-a aniversări a liniei emblematice Galaxy S. A fost lansată pe 20 februarie 2019. Au fost lansate patru modele, Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10 5G.

Actualizarea a fost relansată ieri și pentru seria Galaxy S21, după ce a fost oprită din cauza Google Play. Acum alte telefoane emblematice ale companiei sunt foarte aproape de a primi versiunea stabilă Samsung One UI 4. Noua versiune beta va fi disponibilă pe următoarele modele.

Noua versiune a fost anunțată pe forumul oficial Samsung din Coreea de Sud. Seria Galaxy S10 va avea numere de versiune care se termină în ZULB, iar seria Galaxy Note 10 va avea terminația ZULD. Jurnalele de modificări par să fie identice la cele două, dar Samsung nu oferă de obicei foarte multe detalii la versiunile beta. Sigur vor fi ultimele optimizări și reglaje înainte de lansarea versiunii stabile One UI 4.

Ne așteptăm la diferite remedieri de erori, precum și la modificări ale încetinirilor sistemului de adresă atunci când primiți notificări. Noua versiune beta a fost lansată în Coreea, dar ar trebui să se extindă în Europa, America de Nord și celelalte țări unde a fost lansat programul beta.