One UI 5.1.1 și One UI 5 Watch ajung pe dispozitivele anterioare

309
One UI 5.1.1 si One UI 5 Watch ajung pe dispozitivele anterioare
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung aduce anumite funcții din cea mai recentă interfață One UI către generațiile anterioare de dispozitive printr-o nouă actualizare. Este vorba despre One UI 5.1.1 și One UI Watch 5. Această actualizare va ajuta la maximizarea productivității mobile și a experiențelor de divertisment ale utilizatorilor. Actualizarea aduce inovațiile de vârf lansate pe Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, seria Galaxy Tab S9 și seria seria Watch 6 utilizatorilor din întreaga lume.

Interfața One UI 5.1.1 va ajunge pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 începând cu această lună. Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Z Fold 2 și Z Flip vor primi actualizarea secvenţial. Utilizatorii seriilor Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Galaxy Tab A7 Lite, Tab Active 3 și Galaxy Tab Active 4 Pro vor primi și ei câteva funcții noi ca parte a actualizării One UI 5.1.1. În plus, utilizatorii seriilor Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4 vor primi actualizarea One UI 5 Watch.

Noi modalități de a interacționa cu dispozitivul dvs. cu One UI 5.1.1

One UI 5.1.1 îi ajută pe utilizatorii Galaxy Z Flip 4 și Z Fold 4 să se bucure de conținutul media și conținutul lor preferat. Vor putea face acest lucru mai ușor ca niciodată cu Flex Mode și o gamă de caracteristici și funcționalități îmbunătățite.

Această actualizare vă permite acum să afișați sau să ascundeți panoul Flex Mode. Când pliați telefonul în modul Flex, pictograma panoului va pluti în sus pe ecran, permițându-vă accesul ușor. Vă puteți bucura de o experiență mai personalizată cu Flex Mode Panel prin simpla glisare și plasare a pictogramei de pe bara de instrumente. Acest panou personalizabil oferă acces ușor la funcții precum Multi Window, touchpad, captură de ecran și multe altele.

Odată cu noua actualizare, butonul barei de redare media este afișat într-un singur loc convenabil când se activează Panoul Flex Mode. De asemenea, puteți apăsa în jos pentru o curățare mai ușoară prin bara de progres a conținutului media. Când urmăriți un film în modul Flex, puteți profita la maximum de conținutul preferat, derulând înapoi sau derulând înainte rapid, cu o singură atingere, cu bara de instrumente personalizată a panoului Flex Mode. Sau puteți deschide un nou Multi Window pentru a răspunde la un mesaj fără a vă întrerupe vizionarea.

Faceți mai multe simultan pentru experiențe mai versatile cu One UI 5.1.1

Experiența multitasking cu One UI 5.1.1 pentru dispozitivele pliabile și tablete este îmbunătățită și mai mult. În timp ce urmăriți un videoclip folosind Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 sau o tabletă din seria Galaxy Tab S8, puteți deschide cu ușurință Samsung Internet într-o fereastră pop-up pentru a căuta ceva, totul în timp ce conținutul încă este redat. Când ați terminat de navigat, fereastra poate fi trasă cu ușurință până la marginea ecranului. Dacă doriți să accesați din nou Samsung Internet, pur și simplu atingeți fereastra pop-up pentru a deschide fereastra în locația anterioară.

Comutați intuitiv de la fereastra pop-up la Multi Window apăsând și menținând mânerul din partea de sus a ferestrei pop-up. Noua actualizare acceptă lansarea și controlul mai ușor al ecranului, permițându-vă să comutați fără probleme la vizualizarea divizată și să vă controlați cu ușurință ecranul printr-o simplă apăsare lungă a mânerului de vizualizare pop-up.

Drag and drop cu două mâini este acum acceptat pe ecranul pliabil și al tabletei. Puteți să deschideți aplicația dorită cu o mână și apoi să utilizați cealaltă mână pentru a trage un fișier, pictograma aplicației sau alt element în folderul sau locația țintă. Această actualizare face și mai rapidă partajarea fără probleme a mai multor fotografii din Galerie prin intermediul aplicației de mesagerie.

Cu cea mai recentă actualizare, utilizatorii de Galaxy Z Fold 4 și Tab S8 pot debloca productivitatea la următorul nivel. Este vorba atât de muncă, cât și de joacă. Acum, Taskbar permite comutarea rapidă a sarcinilor cu acces la până la patru aplicații recente.

One UI Watch 5 pentru un nou nivel de personalizare

Actualizarea One UI 5 Watch aduce în seriile Watch 5 și Watch 4 funcții de wellness mai personalizate. Acestea au fost concepute pentru a vă ajuta să obțineți o stare de sănătate mai bună, precum și opțiuni de stil mai personalizabile, care se potrivesc perfect cu stilul dvs. de viață.

Cu funcția de gestionare a somnului îmbunătățită, utilizatori pot înțelege mai bine tiparele lor personale de somn printr-o interfață de utilizare mai intuitivă, cu analiză detaliată a factorilor scorului de somn. Utilizatori pot accesa, de asemenea, Sleep Coaching direct de la încheietura mâinii. În acest fel pot să-și urmărească mai convenabil progresul și să rămână motivați pe tot parcursul zilei.

Actualizarea One UI 5 Watch vă permite să vă bucurați de instrumente de fitness personalizate. Funcția de zonă de ritm cardiac personalizat analizează capacitățile fizice și stabilește cinci niveluri optime de intensitate a alergării. Pe lângă cele peste 100 de dispozitive de urmărire a antrenamentului existente, acum vă puteți înregistra alergările pe pistă cu Track Run. Mai mult, chiar vă puteți construi și urmări propria rutină de antrenament cu funcția de antrenament personalizat.

Pentru utilizatorii de Galaxy Watch 5 Pro, sunt disponibile funcții GPX îmbunătățite. Utilizatorii putând acum să exploreze și să cucerească noi rute mai convenabil prin baza de date de fișiere GPX. În plus, pot căuta și descărca cu ușurință diverse fișiere de rută GPX în jurul locației lor. Funcția Route Workout s-a extins pentru a sprijini alergarea și mersul pe jos, drumețiile și ciclismul.

În plus, utilizatorii seriilor Watch 5 și Watch 4 au acces la mai multe cadrane de ceas elegante. În această toamnă, utilizatorii Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3 vor primi și ei unele dintre aceste noi fețe de ceas: Stretched Time și Perpetual.