Actualizarea la interfața One UI 5.1 lansată pentru seria Galaxy S22

232
Seria Galaxy S22 actualizarea One UI 5.1
Sursă foto: Google

Samsung a început să lanseze actualizarea One UI 5.1 pentru seria Samsung Galaxy S22 în mai multe țări din Europa. Upgrade-ul aduce o serie de caracteristici care le cunoaștem de la noile telefoane din seria Samsung Galaxy S23. Știam că această versiune va ajunge pe mai multe telefoane emblematice și acum debutează cu seria Galaxy S22.

O actualizare de aproape 2GB aduce versiunea de firmware S90xBXXU3CWAI pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Există aproximativ două îmbunătățiri importante care vin cu această actualizare. Prima se referă la securitate, potrivit GalaxyClub. Patch-ul din februarie aduce 48 de remedieri pentru sistemul de operare Android și șapte pentru software-ul Samsung. Aceasta este doar partea de securitate. Partea principală este noul software Samsung One UI 5.1. O serie de gadgeturi care și-au făcut debutul pe Galaxy S23 apar acum ca funcții noi în One UI 5.1. Toate pot fi găsite pe telefoanele din seria Galaxy S22.

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra primesc mai multe bunătăți cu noul software. Printre altele, la aplicația normală a camerei este adăugată o comandă rapidă către camera Expert RAW. În plus, este mai ușor să ajustați nuanța selfie-urilor dvs. direct în aplicația pentru cameră. De asemenea, puteți crea albume de familie după instalare, cu care până la șase membri ai familiei își pot partaja fotografiile. Toată lumea primește 5GB de spațiu de stocare gratuit în acest album. Iar funcția de căutare din Galerie va fi îmbunătățită, astfel încât să puteți găsi și mai ușor fotografiile vechi.

Seria Galaxy S22 actualizată la interfața Samsung One UI 5.1

În plus, în Samsung One UI 5.1 puteți alege o imagine de fundal pentru fiecare mod separat – consultați funcția Moduri. De asemenea, există și mai multe opțiuni pentru a-ți crea propriile rutine. Și dacă ați efectuat recent actualizarea Galaxy Watch, acum puteți mări și cu controlerul camerei de pe ceasul inteligent.

Primele ceasuri inteligente au apărut în anul 2012. Pebble este punctul de referință și un pionier în lumea ceasurilor inteligente. Primul ceas digital a debutat în 1972, a fost numit „Pulsar” și fabricat de Hamilton Watch Company.

Deși upgrade-ul One UI 5.1 nu este un upgrade Android, o mare parte a software-ului va fi revizuită. Așa că rețineți că bateria dvs. se va descărca puțin mai repede în orele de după upgrade. Dacă telefonul s-a optimizat din nou după câteva ore sau zile, consumul de energie se va normaliza din nou. Reporniți manual telefonul o dată sau de două ori în ziua de după actualizare pentru a ajuta acest proces.

Acum puteți descărca direct actualizarea One UI 5.1 pe Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra în majoritatea țărilor europene, inclusiv în România. Excepție fac momentan dispozitivele blocate în rețelele mobile. Dar în orice moment pot fi actualizate și acestea. Actualizarea va apărea automat ca o notificare pe seria Galaxy S22. Dacă nu doriți să așteptați asta, puteți verifica imediat disponibilitatea manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.