Seria Galaxy Watch 4 primește Camera Controller cu ultima actualizare

214
Seria Galaxy Watch 4 primeste Camera Controller cu ultima actualizare
Sursa foto: via phonearena.com

Capacitatea de a controla camera unui telefon cu un smartwatch este cu siguranță demnă de un film cu James Bond. Această capacitate – Camera Controller – a ajuns la seria Galaxy Watch 5 săptămâna trecută în urma unei actualizări. Acum Samsung a extins capacitatea de a controla zoom-ul camerei unui telefon la seria Galaxy Watch 4.

Potrivit PhoneArena, acum Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic primesc și ele Camera Controller. Cu această nouă actualizare seria Galaxy Watch 4 mai primește și ceva suplimentar pentru utilizatori. Dar mai întâi, să vorbim despre ce înseamnă de fapt controlul camerei telefonului cu smartwatch-ul. Practic, actualizarea introduce posibilitatea de a regla comenzile de zoom ale camerei folosind aplicația Camera Controller.

Seria Galaxy Watch 4 primește Camera Controller

Puteți schimba zoom-ul camerei telefonului prin ciupirea sau îndepărtarea ecranului ceasurilor Galaxy Watch 4 sau pur și simplu rotind cadrul. Capacitatea de a controla camera telefonului dvs. cu un ceas inteligent se oprește aici. În acest fel nu trebuie să vă faceți griji, camera telefonului dvs. nu va fi deturnată de o terță parte. Rețineți că această caracteristică specifică poate fi utilizată numai cu smartphone-urile Galaxy.

Din păcate, chiar dacă deții unul, încă nu va funcționa din cauza Samsung. Compania spune că telefonul tău va avea nevoie de One UI 5.1. În aceeași situație se află și seria Galaxy Watch 5. Deoarece actualizarea One UI 5.1 va fi lansată cu seria Galaxy S23, programată pentru 1 februarie, va trebui să așteptăm puțin pentru a verifica această nouă funcție. Recent Samsung a lansat și noi funcții pentru controlul Smart Home la seriile Galaxy Waych 5 și Galaxy Watch 4.

O casă inteligentă este echipată cu dispozitive conectate care pot fi programate și controlate de la distanță prin intermediul unui telefon/tabletă/smartwatch sau PC. Puteți controla lumina, temperatura, multimedia, securitatea, ferestre și uși, etc.

După cum am menționat mai devreme, actualizarea introduce, de asemenea, un nou instrument de diagnosticare a dispozitivului. Diagnosticare dispozitiv va permite utilizatorilor să verifice bunăstarea ceasului inteligent, inclusiv starea bateriei, afișajul, difuzorul, încărcarea și microfonul. Acesta este disponibil deja prin aplicația Samsung Members, așa că verificați-l după ce vă actualizați Samsung Galaxy Watch 4.