One UI 6.1 cu Galaxy AI ajunge pe seria Galaxy S22

131
Seria Galaxy S22
Sursă foto: pontospravoar

Se știa deja de luna trecută, lucru confirmat de Samsung, că actualizarea One UI 6.1 cu Galaxy AI va fi lansată pentru pentru modelele din 2022 la începutul acestei luni. Acum, Samsung și-a ținut promisiunea și a început să lanseze actualizarea majoră pentru seria Galaxy S22.

Actualizarea One UI 6.1 cu Galaxy AI la bord, bazată pe Android 14, pentru seria Galaxy S22 este acum live în Coreea de Sud. Utilizatorii care dețin un Galaxy S22, Galaxy S22+ sau Galaxy S22 Ultra pot identifica cea mai recentă actualizare după numerele de versiune de firmware S901NKSU3EXDC, S906NKSU3EXDC și, respectiv, S908NKSU3EXDC, potrivit SamLover. Actualizarea ajunge la aproximativ 3,1GB ca dimensiune a pachetului de instalare.

Samsung a lansat mai multe funcții Galaxy AI cu actualizarea One UI 6.1, care vă vor ajuta să oferiți o experiență de comunicare mai bună și să profitați de capacitatea de a înțelege rapid informațiile.

Pentru informațiile dvs., dispozitivele din seria Galaxy S22 va beneficia de toate funcțiile importante Galaxy AI. Sunt incluse aici Circle to Search – Cerc pentru căutare; Live Translate – Traducere în direct; Generative Edit – Editare generative; Note Assist – Asistență pentru notițe; Chat AssistAsistență pentru chat și multe altele.

Chat Assist traduce mesajele în limba preferată în timp real. Este acceptat de aplicația de mesaje stoc și de aplicațiile de mesagerie gen WhatsApp. Are trei funcții: Traducere prin chat, Stil de scriere; și Ortografie și gramatică.

În afară de caracteristicile Galaxy AI, dispozitivele vor primi și câteva completări importante pe partea de personalizare. Astfel utilizatorii vor primi câteva modificări noi legate de tapet, ecran de blocare, alarmă, calendar și multe altele. Vedeți pe I❤️Samsung top 5 funcții Galaxy AI de încercat pe telefoanele Galaxy cu Galaxy AI!

Actualizarea One UI 6.1 va ajunge în curând la mai multe dispozitive Galaxy. Samsung a confirmat că actualizarea va fi disponibilă pentru Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și seria Galaxy Tab S8. Unele modele de gamă medie îl pot obține și ele. Compania Samsung va lansa în curând actualizarea Galaxy AI pe mai multe piețe eligibile, inclusiv în Europa.

Pentru a verifica cea mai recentă actualizare de pe dispozitiv, mergeți la Setări -> Actualizare software. Apoi atingeți opțiunea de Descărcare și instalare. Așteptați până când se termină căutarea pentru a vedea dacă actualizarea este disponibilă, apoi atingeți butonul de instalare.