Patch-ul de securitate din iunie la Galaxy S10 Lite, mai multe îmbunătățiri

623
Android 13 Galaxy S10 Lite
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Urmând celelalte modele din seria Galaxy S10 și mezinul Galaxy S10 Lite a primit actualizarea lunară. Chiar dacă mai târziu decât frații săi mai mari S10 Lite a fost actualizat cu mai multe bunătăți. De data aceasta actualizarea conține o listă mai lungă de îmbunătățiri pentru, printre altele, camera foto și scanerul de amprente.

După un început oarecum mai timid, actualizarea lunară pentru Galaxy S10 Lite este deja în curs. Acum puteți instala actualizarea lunii iunie pe acest smartphone Samsung. Actualizarea îmbunătățește mult mai mult decât doar securitatea dispozitivului. A debutat inițial în Spania și acum este disponibilă în mai mute țări din Europa.

Galaxy S10 Lite actualizat cu multe îmbunătățiri

Noua actualizare pentru Galaxy S10 Lite ocupă un spațiu de 350 MB și are versiunea de firmware G770FXXU2BTF3, conform GalaxyClub. Acest lucru oferă telefonului patch-ul de securitate din iunie, inclusiv 25 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android. Samsung în sine a adăugat încă 29 de îmbunătățiri pentru securitatea propriilor aplicații și software. Printre altele, Music Share, Secure Folder și ecranul de blocare sunt îmbunătățite.

Cu toate acestea, lista schimbărilor la Galaxy S10 Lite este este mult mai lungă. Samsung promite o calitate a imaginii camerei îmbunătățită, la fel și performanțele senzorului de amprentă pe ecran. În plus, calitatea sunetului va fi mult mai bună. Cei care folosesc MirrorLink pentru a utiliza dispozitivul din mașină trebuie să treacă la AndroidAuto. Celelalte modele din seria Galaxy S10 au primit actualizarea de securitate la începutul lunii iunie.

Android Auto este o aplicație mobilă dezvoltată de Google anunțată pe 19 martie 2015. Android Auto nu este compatibil cu Apple iOS. Pentru a folosi aplicația un utilizator trebuie să aibă dispozitiv și un autovehicul compatibile cu Android Auto.

Actualizare pentru Galaxy M21, A6+ și J6

În ultimele zile, Samsung a lansat actualizări și pentru o serie de telefoane mid-range. Sunt pe listă Galaxy M21, Galaxy A6+ și Galaxy J6.

Samsung Galaxy M21 este la prima actualizare de la lansare. Actualizarea are peste 300 MB și versiunea de firmware M215FXXU1ATF4. Aduce diferite optimizări, dar mai ales corecția de securitate din aprilie. Acest lucru nu este foarte recent, dar este un pas sau doi înainte în comparație cu patch-ul din februarie, pe care Galaxy M21 a rulat până acum.

De asemenea, Galaxy A6+ va primi o actualizare. Este prima de când dispozitivul a fost actualizat la Android 10 și doar securitatea este actualizată. Actualizarea are peste 110 MB și conține versiunea de firmware A605FNXXS5CTF4 și patch-urile până la iunie inclusiv. Patch-urile intermediare sunt, de asemenea, incluse în actualizare, astfel încât patch-ul important din mai – corecția pentru „bug-ul Qmage” – va fi instalat și el. Modificările funcționale nu sunt menționate.

Există și o nouă actualizare pentru Galaxy J6. Este, de asemenea, prima actualizare pentru acest telefon după saltul la Android 10. Actualizarea la versiunea de firmware J600FNXXU8CTF5 are o dimensiune de 462 MB. Toate patch-urile de securitate vor fi instalate până și inclusiv iunie, iar aplicația pentru camere foto devine tot mai stabilă.

Ca de obicei veți primi automat o notificare după care puteți descărca actualizarea. Puteți verifica disponibilitatea manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.