Patch-ul din septembrie lansat pentru Xcover 6 Pro și Xcover 5 în Europa

217
Galaxy Xcover 6 Pro
Sursă foto: AndroidAuthority

După ce a lansat actualizarea din septembrie 2023 pentru Galaxy Xcover 6 Pro în SUA, compania Samsung extinde acum actualizarea în Europa. Deoarece dispozitivul aparține unei categorii unice de telefoane robuste, nu este la fel de popular ca alte dispozitive, dar încă primește noi actualizări la timp.

Cea mai recentă actualizare aduce patch-ul din septembrie 2023, care nu conține nicio caracteristică pentru dispozitiv. Actualizarea se concentrează doar pe îmbunătățirea securității dispozitivului. Actualizarea poate aduce, de asemenea, unele îmbunătățiri dispozitivului intern. De asemenea, poate aduce câteva funcții noi care nu sunt atât de semnificative, dar care pot oferi mai multă stabilitate dispozitivului.

Xcover 6 Pro și Xcover 5 primesc actualizarea din septembrie

Utilizatorii care dețin dispozitivele Samsung Galaxy Xcover 6 Pro și Galaxy Xcover 5 în Europa primesc actualizarea din septembrie cu versiune de firmaware G736BXXU5CWI2 (Xcover 6 Pro). În același timp Samsung Galaxy XCover 5 primește actualizarea cu numărul de firmware G525FXXU8CWH1, potrivit SamLover.

Galaxy XCover 6 Pro este un telefon durabil de gamă medie. Este compatibil cu standardul militar american MIL-STD-810H și IP68, pentru a rezista la altitudini extreme, temperaturi, radiații, vibrații și umiditate. Galaxy XCover Pro 6 are inclusiv suport pentru 5G și Wi-Fi 6E pentru conectivitate de mare viteză. Telefonul are o politică excelentă de actualizare de nivelul telefoanelor emblematice. Va primi patru upgrade-uri de Android și cinci ani de corecții de securitate.

MIL-STD-810H este un standard folosit pentru testarea echipamentelor și dispozitivelor militare de către US Air Force, US Army și US Navy. Un produs certificat MIL-STD este conform cu cerințele stabilite de DoD (Department of Defense USA).

Samsung Galaxy Xcover 5 are un ecran diagonala de 5,3 inch (13,46 cm) și o rezoluție de 1480×720 pixeli. Procesorul Samsung Exynos 850 este la bord însoțit de 4 GB RAM și o stocare internă de 64 GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Are o cameră de 16 MP la spate și una frontal de 5 MP.

Dacă utilizați XCover 6 Pro și XCover 5 în oricare dintre țările din Europa, vă puteți actualiza cu ușurință dispozitivul la cea mai recentă versiune accesând meniul de actualizare software prin setările sistemului. De cele mai multe ori, actualizarea necesită timp pentru a ajunge la fiecare dispozitiv. Deci, dacă nu ai primit încă actualizarea, atunci trebuie să mai aștepți puțin timp.