Perioada de înscriere în competiția Solve for Tomorrow prelungită

211
Solve for Tomorrow
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România a anunțat prelungirea perioadei de înscriere în competiția dedicată tinerilor hotărâți să construiască un viitor sustenabil. Elevii de liceu cu vârste între 16 și 18 ani se pot înscrie, individual sau alături de alți 4 prieteni, în cea de-a treia ediție Solve for Tomorrow până la data de 10 noiembrie (23:59:59), completând formularul disponibil pe site.

Sunt așteptate proiecte în cadrul celor patru categorii ale competiției:

  • Mediu Înconjurător
  • Diversitate și Incluziune Socială
  • Educație
  • Dezvoltare Durabilă.

Prin excepție se pot accepta și alte proiecte care nu se încadrează în aceste categorii. Condiția este ca ele să îndeplinească toate condițiile de înscriere. Mai mult detalii puteți afla din regulamentul actualizat al competiției Solve for Tomorrow disponibil aici.

Înscrieri pentru Solve for Tomorrow până pe 10 noiembrie

Ediția de anul acesta a competiției este organizată în parteneriat cu Junior Achievement România și cu sprijinul Google România și Impact Hub Bucharest. Alături de Samsung Electronics cele două companii au obiectivul a oferi mai multă vizibilitate competiției atât în rândul tinerilor, cât și în rândul potențialilor investitori care îi pot ajuta pe participanți să continue dezvoltarea ideilor inclusiv după finalizarea competiției.

Lansată în 2010, Solve for Tomorrow este o competiție unică prin care se încurajează gândirea inovatoare, munca în echipă și dezvoltarea unor idei de inovare socială care rezolvă cele mai urgente probleme ale comunității. Solve for Tomorrow este organizată în aproximativ 23 de țări din întreaga lume, cu peste 1,8 milioane de studenți participanți. În acest timp, competiției Solve for Tomorrow i s-au alăturat mii de studenți, profesori și părți interesate din întreaga lume. Elevii și studenții au cultivat mereu un spirit de invenție și creativitate în școlile și comunitățile în care operează.

Locul întîi la Solve for Tomorrow va fi premiat cu Samsung Galaxy Z Flip 5, câte unul pentru fiecare membru al echipei. Locul doi câte Samsung Galaxy S23, pentru fiecare membru al echipei. Locul trei un Samsung Galaxy Watch 6 Classic pentru fiecare membru al echipei. Se vor acorda și trei premii speciale: Popularity Award (un Galaxy A54); Social Ambassador Award (o tabletă Samsung Galaxy Tab S9); și Best Techer Award (un videoproiector Samsung Freestyle Gen 2 și un Galaxy Buds 2 Pro).

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.