Acasă Stiri Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 depășesc cele pentru Galaxy S9

Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 depășesc cele pentru Galaxy S9

Operatorii de telefonie mobilă și de retail din întreaga lume au început deja să preia pre-comenzi pentru Galaxy Note 9 încă de săptămâna trecută. A fost de așteptat ca vânzările inițiale ale telefonului să depășească pre-comenzile lui Galaxy S9, smartphone-ul principal al companiei Samsung. Acest lucru se pare că se adeverește conform unei informații din Coreea de Sud, de la The Investor, pagina economică a ziarului The Korea Herald.

Ne amintim că înainte de lansarea lui Galaxy S9, Samsung a spus că acesta va depăși la pre-comenzi și vânzări pe Galaxy S8. Acest lucru nu s-a întâmplat. Conform tuturor informațiilor Galaxy S9 nu a reușit să se apropie de nivelul vânzărilor atinse de Galaxy S8, a rămas în urma predecesorului său.

Fanii și utilizatorii din Coreea de Sud nu a fost deloc entuziasmați de Galaxy S9 din cauza lipsei unor upgrade-uri substanțiale. Samsung a recunoscut, în raportul său recent privind câștigurile trimestriale, că veniturile diviziei mobile nu au avut succesul scontat datorită vânzărilor slabe ale smartphone-ului Galaxy S9.

Pe de altă parte, Galaxy Note 9 oferă îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Galaxy Note 8. Noile sale caracteristici includ o baterie masivă de 4.000 mAh, o opțiune de stocare internă de 512 GB care poate fi extinsă la un 1TB prin utilizarea unui card microSD și un nou S Pen echipat cu Bluetooth, printre altele.

Bluetooth SIG supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și licențierea tehnologiilor Bluetooth și a mărcilor comerciale pentru producători. SIG este o societate non-profit, fondată în septembrie 1998. SIG are sediul în Kirkland, Washington. Bluetooth SIG are birouri locale în Beijing, Seul, Tokyo și Malmö.

Citând o sursă de la un operator de telefonie mobilă din Coreea de Sud, publicația sus amintită, scrie că Galaxy Note 9 a înregistrat mai multe pre-comenzi înainte de lansarea efectiv la vânzare, comparativ cu Galaxy S9.

Numărul de precomenzi pentru Galaxy Note 9 este cu aproximativ 30-50 % mai mare decât pentru Galaxy S9„, a declarat reprezentantul operatorului de transport.

În ciuda numărului mai mare față de pre-comenzile pentru Galaxy S9, cele pentru Galaxy Note 9 sunt momentan doar la 80% din pre-comenzile pentru Galaxy Note 8 de anul trecut. Acest dispozitiv, Note 8, a fost extrem de anticipat de către fanii gamei Note mai ales că Samsung, putem spune, a sărit forțat peste un Note 7 din cauza problemelor cu bateria.

Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 se vor încheia astăzi în Coreea de Sud, după care operatorii de telefonie mobilă vor livra dispozitivele către clienți începând cu data de 24 august. De asemenea, tot de atunci, phabletul va fi disponibil în magazine nu numai în țara de origine a companiei Samsung ci și pe toate piețele cheie din întreaga lume.

SourceSamMobile

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...