Acasă Stiri Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 depășesc cele pentru Galaxy S9

Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 depășesc cele pentru Galaxy S9

Operatorii de telefonie mobilă și de retail din întreaga lume au început deja să preia pre-comenzi pentru Galaxy Note 9 încă de săptămâna trecută. A fost de așteptat ca vânzările inițiale ale telefonului să depășească pre-comenzile lui Galaxy S9, smartphone-ul principal al companiei Samsung. Acest lucru se pare că se adeverește conform unei informații din Coreea de Sud, de la The Investor, pagina economică a ziarului The Korea Herald.

Ne amintim că înainte de lansarea lui Galaxy S9, Samsung a spus că acesta va depăși la pre-comenzi și vânzări pe Galaxy S8. Acest lucru nu s-a întâmplat. Conform tuturor informațiilor Galaxy S9 nu a reușit să se apropie de nivelul vânzărilor atinse de Galaxy S8, a rămas în urma predecesorului său.

Fanii și utilizatorii din Coreea de Sud nu a fost deloc entuziasmați de Galaxy S9 din cauza lipsei unor upgrade-uri substanțiale. Samsung a recunoscut, în raportul său recent privind câștigurile trimestriale, că veniturile diviziei mobile nu au avut succesul scontat datorită vânzărilor slabe ale smartphone-ului Galaxy S9.

Pe de altă parte, Galaxy Note 9 oferă îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Galaxy Note 8. Noile sale caracteristici includ o baterie masivă de 4.000 mAh, o opțiune de stocare internă de 512 GB care poate fi extinsă la un 1TB prin utilizarea unui card microSD și un nou S Pen echipat cu Bluetooth, printre altele.

Bluetooth SIG supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și licențierea tehnologiilor Bluetooth și a mărcilor comerciale pentru producători. SIG este o societate non-profit, fondată în septembrie 1998. SIG are sediul în Kirkland, Washington. Bluetooth SIG are birouri locale în Beijing, Seul, Tokyo și Malmö.

Citând o sursă de la un operator de telefonie mobilă din Coreea de Sud, publicația sus amintită, scrie că Galaxy Note 9 a înregistrat mai multe pre-comenzi înainte de lansarea efectiv la vânzare, comparativ cu Galaxy S9.

Numărul de precomenzi pentru Galaxy Note 9 este cu aproximativ 30-50 % mai mare decât pentru Galaxy S9„, a declarat reprezentantul operatorului de transport.

În ciuda numărului mai mare față de pre-comenzile pentru Galaxy S9, cele pentru Galaxy Note 9 sunt momentan doar la 80% din pre-comenzile pentru Galaxy Note 8 de anul trecut. Acest dispozitiv, Note 8, a fost extrem de anticipat de către fanii gamei Note mai ales că Samsung, putem spune, a sărit forțat peste un Note 7 din cauza problemelor cu bateria.

Pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 se vor încheia astăzi în Coreea de Sud, după care operatorii de telefonie mobilă vor livra dispozitivele către clienți începând cu data de 24 august. De asemenea, tot de atunci, phabletul va fi disponibil în magazine nu numai în țara de origine a companiei Samsung ci și pe toate piețele cheie din întreaga lume.

SourceSamMobile

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....