Precomenzile pentru Galaxy Fold în SUA oprite, cerere prea mare

813

Pentru cel mai așteptat telefon smartphone Samsung, pliabilul Galaxy Fold, au fost deschise precomenzi în Statele Unite. Cu toate acestea, după doar 24 de ore, compania sud-coreeană a decis să închidă precomenzile. Acest mesaj se poate citi pe site-ul oficial: „Datorită cererii ridicate, nu putem accepta alte rezervări precomandate. Vă vom anunța când Galaxy Fold este disponibil”. Gigantul tech nu a dezvăluit numărul exact de precomenzi pe care le-a primit.

Deși credem că Samsung nu a oferit o motivație reală privind închiderea rezervărilor, este ușor să ne imaginăm că, în momentul de față, pot exista dificultăți în satisfacerea cererii. Sigur numărul de comenzi nu este foarte mare, este nesemnificativ din punct de vedere numeric. Probabil gigantul tech a vrut, de fapt, să înțeleagă cât de interesant este Galaxy Fold pentru a „calibra” oferta pe baza cererii.

Un răspuns extraordinar al pieței din SUA pentru Galaxy Fold

Gigantul tech a trebuit să oprească precomenzile chiar a doua zi, datorită unui răspuns copleșitor al cumpărătorilor americani. Probabil a fost o surpriză și pentru Samsung, conform site-ului italian HDblog. Compania sud-coreeană pare să aibă cantități limitate de Galaxy Fold, iar cererile de rezervare erau prea mari.

Știm din informațiile anterioare că Samsung va produce inițial doar puțin peste un milion de telefoane Galaxy Fold. Numărul a fost oarecum limitat și pentru a vedea cum răspunde piața la acest telefon pliabi. Răspunsul pieței a fost extraordinar în SUA, portivit și IotGadgets. Până în 15 aprilie, Galaxy Fold a avut 7.125 precomenzi de la T-Mobile și 7.460 de precomenzi rezervate de clienții AT & T.

AT & T Inc. este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT & T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell după inventarea telefonului. În 2018 a avut un venit net de 19.953 miliarde de dolari.

Smartphone-ul pliabil se vinde în Statele Unite din 26 aprilie la un preț de 1.980 de dolari. Primul smartphone pliabil din lume va fi disponibil de la AT & T și T-Mobile în SUA. Conform informațiilor de până acum Samsung nu va vinde Galaxy Fold liber de rețea în Statele Unite. Clienții operatorilor de telefonie Verizon și Sprint nu vor avea acest smartphone pliabil.

Precomenzi și în România din 26 aprilie pentru Galaxy Fold

Pentru cei care locuiesc în Europa, telefonul pliabil Samsung ajunge pe piață începând cu 3 mai. Smartphone-ul Samsung poate fi precomandat începând cu 26 aprilie. Vă reamintim că Samsung Galaxy Fold poate fi precomandat și în România începînd cu data de 26 aprilie. Cei care precomandă telefonul vor intra în posesia lui în 3 mai. Vom vedea dacă răspunsul pieței din România va fi la fel ca în SUA și precomenzile vor fi limitate și pe piața noastră.

Clienții care achiziționeză telefonul Fold vor trebui plătească 2.000 de euro. Toți clienții vor primi o pereche de noi căști fără fir Samsung Galaxy Buds, o husă de protecție și o asigurare valabilă timp de un an, pentru eventuale deteriorări, prin Samsung Care+.