Vești bune despre prețuri la seria Galaxy Buds 3

61
galaxy-buds-3-pro
Sursă foto: SammyFans

Despre căștile Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro au fost multe informații în ultimul timp și nu par să se termine. Cea mai recentă scurgere aduce vești bune despre prețul căștilor din seria Galaxy Buds 3.

Tipsterul @Kuma_Sleepy a reușit să pună mâna pe ceea ce pare a fi o listă de vânzare cu amănuntul din Coreea de Sud. Vedem imagini cu Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro și prețurile afișate alături în woni sud-coreeni. Se pare că Galaxy Buds 3 va costa 203.700 KRW, iar Galaxy Buds 3 Pro costă 296.700 KRW. Făcând conversia valutară, prețul se traduce la aproximativ 150 dolari / 115 lire sterline / 140 euro și, respectiv 215$ / 170£ / 200€.

Sigur că Samsung nu va folosi o conversie monetară directă pentru a stabili prețurile internaționale. Dar merită remarcat că prețurile afișate în woni sud-coreeni sunt foarte apropriate de prețurile de pornire pentru Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds Pro 2. Sperăm că Samsung nu va crește prețurile pe celelalte piețe pentru următoarea generație de căști wireless.

Căștile premium anterioare au fost lansate în 2021 (modelul Buds 2) și 2022 (modelul Buds 2 Pro). Putem spune că am așteptat cam mult pentru noi căști wireless premium din partea Samsung. Setul Galaxy Buds FE, este din altă categorie așa că nu intră aici. Așteptarea este aproape de sfârșit, deoarece evenimentul Galaxy Unpacked are loc mâine la ora 16:00 la Paris.

Luminile de seară din Turnul Eiffel au fost instalate în 1985 de Pierre Bideau. Artistul are drepturi de autor pentru restul vieții plus încă 20 de ani. Nu se pot face fotografii comerciale fără aprobare prealabilă cu turnul luminat noaptea.

La Paris Samsung va lansa căștile Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro, alături de Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring. Se arată a fi un spectacol de gală și foarte aglomerat, o premieră pentru Samsung cu această lansare în Franța.

Știm că ambele seturi de căști vor veni cu un nou design, ceva în stilul Apple AirPods, cu ceea ce par a fi benzi subțiri de lumină LED pe tulpinile căștilor. Un alt zvon sugerează că aceste căști ar putea veni cu o mulțime de caracteristici Galaxy AI incluse. Totuși nu este clar în acest moment ce ar putea implica Galaxy AI pe seria Galaxy Buds 3. Vă reamintim că Samsung a lansat deja traducerea live bazată pe AI pentru unele dintre căștile sale mai vechi.